Találatok a Usain Bolt címkére

Találatok száma: 413

Téli olimpia: az ígéret szép szó – Bolt pezsgője megérkezett Liuékhoz

2018-04-17 13:25:18

A nyolcszoros olimpiai bajnok Usain Bolt pezsgője megérkezett a magyar férfi rövid pályás gyorskorcsolyaváltó tagjaihoz, akik februárban megnyerték a döntőt a pjongcsangi téli olimpián, s ezzel megszerezték Magyarország történetének első téli ötkarikás aranyérmét.

téli olimpia Usain Bolt Pjongcsang 2018 Pjongcsang Liu Shaolin Sándor Liu Shaoang

Videó: csapatot talált magának Usain Bolt, be is jelentették

2018-04-01 14:55:11

Mint arról talán már minden futballdrukker hallott, napjaink egyik legismertebb sportolója, Usain Bolt a Borussia Dortmundnál edzett nemrég. Igaz, nem a BVB-nél, de úgy tűnik, aláírt egy futballcsapathoz a futólegenda!

nemzetközi átigazolás Usain Bolt Rio Ave Dortmund Borussia Dortmund BVB

Dortmund: a vezetőedző nyilatkozott, Bolt aligha lesz profi

2018-03-26 21:24:26

Mint ismert, a már visszavonult nyolcszoros olimpiai bajnok sprinter, Usain Bolt nemrégiben a német Borussia Dortmundnál jelentkezett edzésre, hiszen próbajátékon vesz részt. A felvételek tanúsága alapján nem is ment neki olyan rosszul – gólt szerzett és egy kötényt is kiosztott – azonban a vezetőedző, Peter Stöger szavai alapján nem nagyon számíthatunk arra, hogy mostanában szerződést kap, és esetleg pályára lép…

német labdarúgás Usain Bolt Dortmund Bundesliga Borussia Dortmund

Rp. gyorskorcsolya: „Ha Bolt nem jelentkezik, személyesen keressük fel”

2018-03-26 15:24:42

Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang, Knoch Viktor és Burján Csaba – ők négyen azok, akik sporttörténelmet írva aranyérmet szereztek a rövid pályás gyorskorcsolyaváltóban a pjongcsangi téli olimpián. Újdonsült hőseink edzőjükkel, Bánhidi Ákossal meglátogatták a Nemzeti Sport szerkesztőségét, ahol a szokásosnál kicsit kötetlenebb formában, de kérdéseinkre is válaszoltak.

videó rövid pályás gyorskorcsolya-vb rövid pályás gyorskorcsolya Usain Bolt NSO Tv Liu Shaolin Sándor

Videó: lehet, hogy Boltnak kihívója lesz gyorsaság terén?

2018-03-24 10:36:52

Bár a nemzetközi sportsajtó figyelmét is megragadta az atlétikáról futballra „átnyergelő" Usain Bolt – aki a napokban a Borussia Dortmunddal edzett –, lehet, hogy akkor sem kapná meg a leggyorsabb labdarúgónak járó jelképes díjat, ha valóban profinak állna. Komoly vetélytársra lelhet ugyanis a perui Luis Advíncula személyében…

Usain Bolt Luís Advíncula Lobos BUAP Guadalajara

Videó: gól és kötény – jól sikerült Bolt dortmundi edzése

2018-03-23 15:21:31

Mint arról beszámoltunk, Usain Bolt részt vett a Borussia Dortmund labdarúgócsapatának edzésén. A nyolcszoros olimpiai bajnok sprinter nem vallott szégyent, sőt kiosztott egy kötényt és egy szép fejes gólt is jegyzett.

Usain Bolt Dortmund Borussia Dortmund

Dortmund: ezerötszáz néző előtt edzett a csapattal Usain Bolt

2018-03-23 13:44:14

Ezerötszáz néző gyűlt össze péntek délelőtt a Borussia Dortmund labdarúgócsapatának edzésén, hogy láthassa a nyolcszoros olimpiai bajnok sprinter Usain Boltot, aki igazán elemében volt a gyakorláson.

Usain Bolt Puma Mario Götze Dortmund Borussia Dortmund

Kép: legendák ha találkoznak – Maradona Bolttal pózolt

2018-03-23 10:47:44

Míg Usain Bolt és Diego Maradona a jamaicai atléta védjegyévé vált győztes pózában fotózkodott, megkezdődött a nyári futball-világbajnokság visszaszámlálása.

vb 2018 foci vb 2018 Usain Bolt Diego Maradona

Dortmund: eljött a nagy nap, Bolt edzésen vesz részt

2018-03-22 14:33:45

Usain Bolt nyolcszoros olimpiai bajnok atléta pénteken délelőtt részt vesz a Borussia Dortmund labdarúgócsapatának edzésén.

Usain Bolt Dortmund Borussia Dortmund

Videó: megvolt a bejelentés, Bolt az Old Traffordon lép pályára

2018-02-27 09:21:37

A hétfői előrejelzésnek megfelelően Usain Bolt kedd délelőtt elárulta, mely futballcsapathoz írt alá: a nyolcszoros olimpiai bajnok jamaicai atléta a Soccer Aid World elnevezésű együttest erősíti majd júniusban egy meccs erejéig.

jótékonyság Usain Bolt UNICEF Soccer Aid

Labdarúgás: Usain Bolt aláírt, kedden azt is elárulja, hová

2018-02-26 10:02:54

Usain Bolt nyolcszoros olimpiai bajnok atléta szerződést írt alá az egyik futballcsapathoz.

síkfutás Usain Bolt

Téli olimpia: Bolt máris reagált, jöhet a pezsgő? – kép

2018-02-22 18:16:13

Mint azt korábban jeleztük, az aranyérem fantasztikus megszerzése után Usain Bolt pezsgőjére is igényt tartanak olimpiai bajnok gyorskorcsolyázóink. A már visszavonult jamaicai sprinter korábbi videójában azt ígérte, aki a pjongcsangi olimpián az első helyen végez, és az általa ismertté tett ünneplést bemutatja, illetve a közösségi médiára is feltölti, számíthat arra, hogy Bolt személyesen küld neki pezsgőt. Liu Shaoang pedig nem tétovázott…

téli olimpia 2018 téli olimpia pezsgő kép Usain Bolt PyeongChang

Téli olimpia: a sífutóbajnok versenyre hívja Usain Boltot

2018-02-14 12:59:01

A pjongcsangi téli olimpia keddi sífutó sprintversenyének győztese, Johannes Hösflot Kläbo szeretné kihívni Usain Boltot, a jamaicaiak nyolcszoros olimpiai bajnok futóját.

téli olimpia Usain Bolt Johannes Hösflot Kläbo

Képek: Bolt nem akármilyen pólóban karneválozott

2018-02-10 10:57:32

Usain Bolt a 2017-es londoni atlétikai világbajnokság után visszavonult, ám nem is olyan régen arról szóltak a hírek, hogy márciusban próbaedzésen vesz részt a Borussia Dortmund labdarúgócsapatánál. A nyolcszoros olimpiai és tizenegyszeres világbajnok jamaicai sportolót azonban most nem a futballpályán edzés közben, hanem egy Trinidad és Tobagóban rendezett karneválon kapták lencsevégre. A képeket elnézve – a „feminista” feliratú pólót viselő – Bolt nagyon jól érezte magát, s meglehetősen közel került néhány hölgyhöz is.

karnevál Usain Bolt

Borussia Dortmund: Usain Bolt próbaedzésen vesz részt

2018-01-08 13:33:38

Usain Bolt nyolcszoros olimpiai bajnok atléta próbaedzésen vesz részt márciusban a Borussia Dortmund labdarúgócsapatánál.

Usain Bolt Bundesliga Borussia Dortmund

Kép: fehér karácsony? Bolt inkább Thaiföldön ünnepel

2017-12-24 10:22:01

A jamaicai Usain Bolt valószínűleg nem álmodik hófehér karácsonyról, és a fenyőfához sem feltétlenül ragaszkodik – legalábbis erre enged következtetni, hogy barátnőjével, Kasi Bennett-tel az idén úgy döntöttek, inkább a napsütötte Thaiföldön töltik az ünnepeket, ahol az Instagramra feltöltött fotóik tanúsága szerint a fenyőfadíszítés és a hógolyózás helyett hajótúrával lazítanak és elefántok között fürdenek.

nyaralás Usain Bolt

Atlétika: Usain Bolt tudni véli, ki dönti majd meg a világcsúcsait

2017-11-07 11:43:31

A nyolcszoros olimpiai bajnok atléta, Usain Bolt úgy véli, nehéz lesz megdönteni a világcsúcsait, de valamikor majd biztosan sikerül valakinek – a fiának.

atlétika Usain Bolt

Sebastian Coe: Magyarország sikeresen megrendezné az atlétikai vb-t

2017-10-31 10:26:53

Magyarországra látogatott Lord Sebastian Coe, a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) elnöke, aki amellett, hogy a hazai szövetség vezetőivel tárgyalt a 2023-as világbajnokságról, a Nemzeti Sportnak is interjút adott, amelyben beszélt az elmúlt két évről,  határozott elképzeléseiről a sportág jövőjét illetően és természetesen Usain Boltról is.

atlétika Usain Bolt Sebastian Coe atlétikai vb

Atlétika: Usain Bolt komolyan gondolja, hogy futballista lesz

2017-10-22 21:54:01

Usain Bolt nyolcszoros olimpiai bajnok síkfutó komolyan gondolja, hogy labdarúgóként folytatja sportpályafutását.

labdarúgás atlétika Usain Bolt