Találatok a sportmarketing címkére

Találatok száma: 22

C. Ronaldo eligazolásával nem csak egy labdarúgót veszítenének

2018-06-12 10:38:38

A budapesti A38 hajón rendezték meg a napokban a 11. Sportmarketing Újragondolva Meetupot, ezúttal „Storytelling a labdarúgásban” címmel, amelyen a sport különböző területeiről érkező előadók mondtak el a marketinggel összefüggésbe hozható történeteket a futball világából, illetve a labdarúgás üzleti oldalához kapcsolódó prezentációkat tartottak.

sportmarketing konferencia Mainz M4 Sport FTC Diego Sánchez

Ezért nem lesz Dzsudzsák-roller vagy Böde-bödön!

2016-09-29 13:34:36

A magyar labdarúgó-válogatott a nyári Eb után először lesz látható hazai pályán az október 7-i vb-selejtezőn. A felkészülést az NB I-ben játszókkal a soraiban megkezdő csapat iránti érdeklődés a torna óta csökkenhetett valamelyest, de a jegyeladások alapján Svájc ellen is telt ház várható az Üllői úton. Gyanítható az is, hogy ez a többi itthoni vb-selejtezőn is így lesz, és a televízióban is sokan követik majd nyomon a mérkőzéseket. A korábbiaknál jelentősebb népszerűség ellenére a reklámpiacot mégsem mozgatta meg a magyar válogatott. De még csak ott sem tartunk, mint például a lengyelek, akiknél szinte bármilyen ajándéktárgyat lehet vásárolni válogatott játékosok nevével, arcképével ellátva, vagy a belgák, akik önálló márkát építenek a nemzeti csapat tagjaira alapozva. A témáról reklám és marketingszakemberekkel beszélgettünk és természetesen kikértük a Magyar Labdarúgó-szövetség véleményét is.

sportmarketing Dzsudzsák Balázs Böde Dániel Berkes Péter

Sportmarketing: a magyar klub külföldi szurkolókkal érne a szűk elitbe

2016-04-29 13:04:11

Csütörtökön jubileumi 10. alkalommal rendezték meg a Sportmarketing Újragondolva Meetupot, amelynek keretében a sportszektor és az üzleti szféra képviselői gyakorlati szemléletű előadások közben cserélnek eszmét egymással. A félévente jelentkező konferenciasorozat helyszíne ezúttal a Groupama Aréna, kiemelt témája pedig a szurkolói élmény volt.

sportmarketing meetup Mol-Pick Szeged Groupama Aréna Ferencváros

Sportmarketing: az előny behozhatatlan, de a Fradi méltó helyére kerülne

2015-05-08 15:21:59

Május 7-én, csütörtökön kilencedik alkalommal rendezték meg Budapesten a Sportmarketing Újragondolva Meetupot, amely ezúttal a sportmarketing nemzetközi trendjeivel, azok magyar résztvevőivel foglalkozott. Többek között a belga válogatott közelmúltbeli sikertörténetéről, a nemzetközi szinten is hatalmas sikert ígérő Teqballról, illetve a Ferencváros márkaépítési stratégiájáról is hallhattunk előadásokat.

sznúker Teqball Sportmarketing Orosz Pál Fradi Ferencváros

Sportmarketing meetup: a Fradi és a sznúker is a témák között

2015-04-28 13:13:09

Május 7-én kilencedik alkalommal rendezik meg a Sportmarketing Újragondolva Meetupot, amely ezúttal a sportmarketing nemzetközi trendjeivel foglalkozik. Nemcsak a téma lesz nemzetközi, hanem maga a rendezvény is nemzetközivé bővül, ugyanis az egyik külföldi sportmarketing-ügynökség vezetője is csatlakozik az előadókhoz. Színvonalas előadások és érdekes programok várják az érdeklődőket.

sportmarketing Sportmarketing Újragondolva Meetup Orosz Pál

Pláza helyett lelátó: jönnek a Meccsrejárós Vasárnapok?

2015-03-20 01:46:58

Március 15-től nem lehet dolgoztatni a hét utolsó napján a kereskedelemben, ami egyben azt is jelenti, hogy az embereknek több szabadidejük nyílik más tevékenységekre. De mire használják ezt? Az alábbiakban annak jártunk utána, hogy a változás milyen hatással lehet a hazai sportfogyasztásra. Kevesebb bolt, több sport? Megkérdeztük!

sportmarketing labdarúgás kézilabda kosárlabda

PL: rekordbevételt könyveltek el a 2013-2014-es szezonban

2014-06-05 15:08:28

A 2012–2013-ashoz képest 21 százalékkal nőttek erre a szezonra a Premier League kereskedelmi bevételei, amelyek 2.6 milliárd eurót is elérhetnek a Deloitte kimutatása szerint.

sportmarketing fizetés Premier League

Sportmarketing: a magyar cégek hogyan készülnek a vb-re?

2014-05-29 19:42:26

Csütörtökön hetedik alkalommal rendezték meg a Sportmarketing Újragondolva meetupot, melynek témája ezúttal a futballmarketing és a nyári labdarúgó-világbajnokság kapcsolata volt.

sportmarketing meetup futballmarketing foci vb 2014 foci vb Videoton

Sportmarketing: miért a foci-vb a csúcs a márkák számára?

2014-05-28 09:34:29

Május 29-én hetedszer rendezik meg a Sportmarketing Újragondolva Meetupot, amelynek témája ezúttal a futballmarketing a nyári labdarúgó-világbajnokság kapcsán. Neves előadók és érdekes programok várják az érdeklődőket.

sportmarketing meetup foci vb 2014 Videoton Bajnokok Ligája

Mire költ az Újpest? Miben vannak lemaradva a magyar klubok?

2013-11-21 23:32:15

Csütörtökön hatodik alkalommal került megrendezésre a Sportmarketing Újragondolva Meetup, a hagyományoknak megfelelően a Mu színházban. A neves szakemberek előadásaival tarkított esemény központi témája ezúttal a sport és az innováció kapcsolata volt. Mitől jó a Ferencváros üzleti modellje? Milyen újításokat vezet be az Újpest? Ezekre, és még sok érdekes kérdésre kaphattunk választ a konferencián.

Újpest sportmarketing meetup Nemzeti Sport Ferencváros FTC

Innovatív megoldások - Sport és Média Meetup

2013-11-20 09:50:33

A hatodik Sportmarketing Újragondolva Meetupra november 21-én, csütörtökön, a szokásoknak megfelelően a Mu színházban kerül sor. A neves szakemberek részvételével zajló meetup témája az innovatív sport megoldások.

sportmarketing média meetup

Wahaha: sör, chips, dízelmotor – avagy az MU bárkinek eladja a nevét

2013-07-26 18:10:47

A sportvilág egyik legkomolyabb márkája a Manchester United, de tuti, hogy nincs még egy csapat ennyi béna szponzorral.

szponzoráció sportmarketing Wahaha Manchester United Kagome Hublot

„A sportolók nem celebek”; Mennyiért lehet hirdetni az MU mezén?

2013-05-04 03:09:30

Pénteken ötödik alkalommal került megrendezésre a Sportmarketing Újragondolva Meetup, a jubileumi alkalomhoz méltó környezetben, a Symbolban. A neves szakemberek és sportolók részvételével lezajló meetup témája a sport és a média kapcsolata volt. Mennyiért lehet hirdetni az MU mezén? Hogyan készül a Nemzeti Sport címlapja? Mit válaszolt a kényes kérdésekre a Digi Sport „láthatatlan főszerkesztője”? Válaszok az összefoglalóban.

sportmarketing média meetup Szombathy Pál Farkas Norbert Buzgó József

Sport és Média Meetup a Symbolban

2013-05-01 18:22:10

Az ötödik Sportmarketing Újragondolva Meetup a jubileumi alkalomhoz méltó környezetben, a Symbolban kerül megrendezésre. A neves szakemberek és sportolók részvételével zajló meetup témája a sport és a média kapcsolata.

sportmarketing média meetup

Mikor lehet négyes döntő a női kézi BL-ben?; Misszió a PMFC-nél

2012-11-28 13:41:06

Szerda délután negyedik alkalommal került megrendezésre a Sportmarketing Újragondolva Meetup, amely ezúttal a „Sportban az üzlet” téma köré szerveződött. Miből gazdálkodik egy NB I-es klub? Mennyit ér a kézilabda Bajnokok Ligája? Megmenti-e a magyar sportot a sporttámogatás társaságiadó-kedvezménye? Többek között ezeket a kérdéseket is boncolgatták a meghívott előadók.

sportmarketing sportgazdaság meetup Papp Gábor Kelecsényi Ernő Fábián László