Sport és Média Meetup a Symbolban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.01. 18:27
null
Hatodszor kerül sor a Sportmarketing Újragondolva Meetupra
Az ötödik Sportmarketing Újragondolva Meetup a jubileumi alkalomhoz méltó környezetben, a Symbolban kerül megrendezésre. A neves szakemberek és sportolók részvételével zajló meetup témája a sport és a média kapcsolata.

Május 3-án ötödször rendezik meg a Sportmarketing Újragondolva Meetupot. A különleges alkalomból kibővített programra és exkluzív helyszínre számíthatnak az érdeklődők. A Symbol Event Hall termében a színvonalas szakmai előadások mellett lehetőség nyílik élsportolókkal való beszélgetésre is.

ITT TUD REGISZTRÁLNI!
ITT TUD REGISZTRÁLNI!

A meetup során a sport és a média kapcsolatát járják körül a különböző érintettek – sportszervezetek, brandek, média – bevonásával. Az esemény sportvezetők, sportmarketingesek, sportolók, valamint a vállalati szféra marketingesei és ügynökségek érdeklődésére tart számot. A témában Buzgó József (a Nemzeti Sport főszerkesztője), dr. Faragó András (a Digi Sport főszerkesztője), Sztancsik Tamás (az MLSZ kommunikációs és marketing referense),Zandler Gábor(az AON vezető értékesítője), Schwarz Gábor (a Ustream üzletfejlesztési és értékesítési vezetője), Hampuk Richárd (a Person Communications kommunikációs szakértője) fejtik ki véleményüket. A Felix Promotion képviseletében Drucker Szilvia (a Felix Promotion marketing koordinátora), Bedák Zsolt (ökölvívó) és Farkas Norbert (alpesi síző) interaktív előadása során alkalom nyílik közvetlenül a sportolóktól kérdezni a médiaszerepléseikkel kapcsolatban. A rendezvény moderátora a Digi Sport Reggeli Start műsorának vezetője, Szombathy Pál.

A Sportmarketing Újragondolva Meetupra a rendezvény oldalán lehet jelentkezni, de a helyszínen is lesz mód a regisztrációra.

További részletek, jegyinformáció, regisztráció: sportsmarketing.hu/meetup

 

KORÁBBI MEETUPOK

A korábbi Sportmarketing Újragondolva Meetupok beszámolói, képeit és a Digi Sport Reggeli Start műsorában lement beszélgetések megtekinthetők az alábbi linkeken:

Sportban az Üzlet – Sportmarketing Újragondolva Meetup, 2012.11.28., Mu Színház

Az olimpia marketing szemmel – Sportmarketing Újragondolva Meetup 2011.05.17., Mu Színház

SportPR/Sport branding – Sportmarketing Újragondolva Meetup 2011.11.10., Mu Színház

A sport online/mobil marketing vonatkozásai – Sportmarketing Újragondolva Meetup 2011.05.26., Fogasház

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik