Találatok a Fodor Szabolcs címkére

Találatok száma: 10

Hobbi, szerelem, minden – a világ második legjobb munkája

2019-10-18 20:24:34

Aki játékosként forrófejű, trénerként megértő és sikeres – Fodor Szabolcs története ezt példázza. A bajnokként a nemzetközi porondra visszatérő FTC-Telekom jégkorongcsapata edzőjének meredeken tart felfelé a pályaíve, pedig nemrég kezdődött, és nem is hitte, hogy valaha edző lesz. De mégiscsak ez a világ második legjobb munkája.

magyar jégkorong-válogatott NS Hosszabbítás Kontinentális Kupa Fodor Szabolcs FTC-Telekom Alba Volán

NS Hosszabbítás: Kramnyik szerint Lékó egy milliméterre volt a vb-címtől

2019-10-18 19:01:19

Az orosz sakkvilágbajnok, Vlagyimir Kramnyik lapunknak adott exkluzív interjújában felelevenítette a Lékó Péter elleni sakkvilágbajnoki döntőjét, a bolgár Veszelin Topalovval vívott botrányos fináléját, s elmondta, miért nem félt Garri Kaszparovtól sem. A Polgár Judit Világsakkfesztiváljának díszvendégeként Budapesten járó nemzetközi nagymesterrel készült interjúnkat a Nemzeti Sport szombati, Hosszabbítás-mellékletében olvashatják.

Újpest magyar kosárlabda-válogatott Vlagyimir Kramnyik Uruguay Nagy László NS Hosszabbítás

Jégkorong: A játékosok csúsznak-másznak a Fradi-címerért – Fodor

2019-04-02 22:15:16

Bár a döntő első meccsét hazai jégen elvesztette az FTC-Telekom jégkorongcsapata, a folytatásban zsinórban négy győzelmet aratott, s 4–1-es összesítéssel nyert meg az Erste Ligát a Csíkszeredával szemben. Az 5–2-re végződő ötödik mérkőzés után, a hosszasan tartó örömünnep közepette Fodor Szabolcs vezetőedző és a döntő MVP-jének választott Pavuk Attila beszélt a sikerről az NSO Tv-nek. A csapat kapitánya, Nagy Gergő pedig elárulta, mekkora bulit csapnak a győzelem örömére. A csíkszeredai Becze Tihamér a vereségük okait taglalta. 

jégkorong Pavuk Attila Nagy Gergő Fradi Fodor Szabolcs Ferencváros

Erste Liga: a Fradi-szív a zöld-fehér sikerek titka

2018-10-30 19:51:24

A Fradi-szív a sikerek kulcsa Fodor Szabolcs, a jégkorong Erste Ligában éllovas FTC-Telekom vezetőedzője szerint.

jégkorong Fodor Szabolcs Ferencváros jégkorong FTC-Telekom Erste Liga

Jégkorong: végre ismét jégre léphetett a Fradi – képgaléria

2018-08-06 19:26:14

A Ferencváros jégkorongcsapata fontos állomáshoz érkezett a 2018–2019-es szezonra való felkészülésben, Fodor Szabolcs együttese ugyanis végre a jégen is megkezdte a munkát a hamarosan induló szezonra.

magyar jégkorong jégkorong Fodor Szabolcs Ferencváros jégkorong FTC jégkorong

Jégkorong: saját nevelésű korábbi játékosa lesz az FTC edzője

2018-04-18 17:48:55

A Ferencváros jégkorongcsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Fodor Szabolcs lesz az együttes új vezetőedzője. A klub saját nevelésű korábbi játékosa a távozó Greg Lindqvistet váltja a kispadon.

Fodor Szabolcs Ferencváros FTC Erste Liga

Jégkorong: visszavonul a Jegesmedvék kapitánya

2013-05-18 12:23:28

Visszavonul Fodor Szabolcs. A Miskolci Jegesmedvék 53-szoros válogatott csapatkapitánya bejelentette, hogy befejezi az aktív jégkorongot.

jégkorong Miskolci Jegesmedvék Fodor Szabolcs

Jégkorong-vb: Ted Sator döntött, Fodor Szabolcs sem utazhat Ljubljanába

2010-04-11 21:24:07

A Pannon Hoki Gálát követően újabb egy fővel csökkent a Divízió 1-es világbajnokságra készülő magyar jégkorong-válogatott kerete: Ted Sator szövetségi kapitány Fodor Szabolcstól köszönt el. A Vasas Bp. Stars játékosa a 2009-es A-csoportos vb-ről is az utolsó pillanatokban maradt le, akkor is a keretszűkítés „áldozata" lett.

jégkorong Ted Sator Fodor Szabolcs