Találatok a Busai Attila címkére

Találatok száma: 67

Busai Attila: Tudásbeli gondokról is szó van Diósgyőrben

2018-05-07 14:04:34

A labdarúgó NB I 29. fordulója után is összegyűjtöttük az aktuális játéknap legjeit. Visszapillantó a forduló rangadójára (Videoton–FTC) és legvitatottabb bírói ítéleteire (Bognár Tamás), de a játékvezetői ténykedésre vonatkozik a hét kiakadása is Hangya Szilvesztertől, míg Busai Attila a forduló csalódása kapcsán beszélt őszintén a diósgyőri gondokról.

NB I-es legek NB I Diósgyőr DVTK Busai Attila

MK: Soroksáron minden meccs élet-halál harc a Fradiért

2017-11-29 16:48:04

Az NB II-es Soroksár sokáig jól tartotta magát az élvonalbeli Diósgyőr ellen a labdarúgó Magyar Kupában, de a miskolciak végül a papírformát érvényesítve 3–1-es győzelmet arattak, és a 16 közé jutottak. Lipcsei Péter vezetőedzőnek háromszor is sérülés miatt kellett cserélnie a mérkőzésen, többek között Gyepes Gábort is még az első félidőben, pedig a találkozó előtt mindenkinek felhívta a figyelmét: csak egészségesen vállalják a játékot. Nemcsak őt hallhatják az NSO Tv videójában, hanem többek közt a Ferencvárostól kölcsönben Soroksáron futballozó Valencsik Dávidot is, aki elmondta, hogyan akar bizonyítani a Fradi szakembereinek. A diósgyőriek oldaláról Bódog Tamás szakmai igazgató mellett Lipták Zoltán és Busai Attila is megszólalt.

Valencsik Dávid Soroksár Magyar Kupa Lipták Zoltán Lipcsei Péter Diósgyőri VTK

A fegyelem világa, avagy miért és mennyire büntetnek az NB I-ben?

2017-11-10 08:50:57

Mennyit fizet a késő játékos? Miben lehet megjelenni a televízióban? Használhatják-e a közösségi médiát? A profi egyesületeknél mindent szabályoznak, és az akadémiákon is odafigyelnek az írásos dokumentumok betartására. A Fradi-meccset választó diósgyőri játékos apropóján különösen aktuális a téma.

büntetés NB I Kulcsár Dávid Kiss Zoltán Dombi Tibor Busai Attila

DVTK: Busai Fradi-meccsre ment a bajnoki helyett, egymillió forint a büntetése

2017-11-08 07:36:40

Bódog Tamás, a labdarúgó NB I-ben ötödik helyen álló Diósgyőri VTK vezetőedzője egymillió forintra megbüntette játékosát, Busai Attilát, mert a középpályás csapata bajnokija helyett a Ferencváros–Debrecen összecsapást tekintette meg.

NB I Fradi Ferencváros FTC Diósgyőri VTK Diósgyőr

FTC: „Varga azért ennyire gólerős, mert én távoztam”

2017-09-20 15:22:32

Nagyszerűen kezdte a labdarúgó NB I 2017–2018-as kiírását Varga Roland, aki az első kilenc forduló után tíz találattal vezeti a góllövőlistát. A gólerős támadó remeklését a Fradi korábbi játékosa, Busai Attila sem hagyta szó nélkül.

Varga Roland NB I Fradi Ferencváros FTC DVTK

DVTK: Ha ledobnánk Busait az Északi-sarkon... – Horváth F.

2017-02-17 08:39:55

Megtartotta a tavaszi idény előtti sajtótájékoztatóját a DVTK, amelyen Horváth Ferenc vezetőedző a klub új szerzeményeiről is beszélt, külön kiemelve Busai Attila beilleszkedését.

Horváth Ferenc Diósgyőr DVTK Busai Attila

DVTK: megegyeztek Busaival, nincs akadálya a cserének

2017-01-09 21:20:47

A Nemzeti Sport információi szerint Busai Attila megegyezett a Diósgyőrrel a szerződéséről, így elhárult az akadálya annak, hogy a Ferencváros játékosát elcseréljék Bognár Istvánra.

NB I Ferencváros FTC Diósgyőr DVTK Busai Attila

FTC: mégsem csúszik Bognár István szerződtetése?

2017-01-09 18:06:37

Bár korábban azt írtuk, hogy Busai Attila és a DVTK egymás közti alkudozása miatt csúszhat Bognár István Ferencvároshoz szerződése, az NSO legfrissebb információi szerint a válogatott kerettag kedden már az FTC edzéseihez is csatlakozhat.

magyar átigazolás NB I FTC Diósgyőr DVTK Busai Attila

FTC: ezért csúszhat Bognár István szerződtetése

2017-01-09 13:09:36

Még decemberben a Nemzeti Sport Online adta hírül, hogy a DVTK labdarúgója, Bognár István iránt érdeklődik a Ferencváros, majd arról is beszámoltunk, a fővárosi klub Busai Attila személyében játékossal fizetne a 25 éves középpályásért – megegyezés azonban egyelőre nincs a középpályások ügyében.

magyar átigazolás Ferencváros FTC Busai Attila Bognár István

FTC: cseretábla a magasban – játékossal „fizetnének” Bognárért

2017-01-02 09:05:00

A Nemzeti Sport információi szerint a Ferencváros felajánlotta mellőzött támadóját, Busai Attilát a DVTK-nak Bognár Istvánért cserébe.

magyar átigazolás NB I Fradi Ferencváros FTC Diósgyőr

Micsoda meglepetés! A Paks nyerni tudott a Fradi otthonában

2016-11-05 14:28:27

Hatalmas meglepetésre a kieső helyen álló Paks – élvonalbeli története során először – győzni tudott a címvédő Ferencváros otthonában a labdarúgó NB I 15. fordulójában rendezett mérkőzésen.

onlive! közvetítés focibajnokság Paks NB I Koltai Tamás

Busai-mesternégyes, a Fradi kilenc gólig jutott Koroncón

2016-10-26 13:07:47

A mesternégyest szerző Busai Attila vezérletével a Ferencváros magabiztos, kilencgólos győzelmet aratott a megyei II. osztályú Koroncó otthonában, és a legjobb 32 közé jutott a Magyar Kupában.

Magyar Kupa Koroncó Ferencváros Busai Attila

FTC: popsztár lett a zöld-fehérek játékosából – videó

2016-07-13 13:28:41

Busai Attila, a Ferencváros labdarúgója az albán Partizani elleni összecsapás előtt a repülőtéren kis „önkéntes popsztárkodással” ütötte el az időt.

videó Ferencváros Busai Attila

Négy gól, két kényszerű csere – könnyedén nyert a Fradi

2016-06-23 16:53:04

A Szekszárd 2–1-es legyőzése után második felkészülési mérkőzését is lejátszotta a Ferencváros labdarúgócsapata. A bajnokcsapat a másodosztályba az előző idény végén feljutott Cigándot győzte le könnyed játékkal 4–0-ra.

felkészülés NB I felkészülés NB I Fradi Florian Trinks Ferencváros

FTC: Nem futok senki után – Jova Levente

2016-06-09 10:37:20

Elkezdte a felkészülést a Ferencváros labdarúgócsapata az NB I következő szezonjára. Az első edzés előtt orvosi vizsgálaton vettek részt a játékosok. A Fradi Médiának Busai Attila, Jova Levente, Nagy Dominik és Florian Trinks beszélt arról, hogyan töltötte az alapozást megelőző heteket.

labdarúgó NB I Nagy Dominik NB I Jova Levente Fradi Florian Trinks

FTC: Busai összeállt Bognárral Vukmirék ellen – videó

2016-05-12 14:26:20

Ahogyan tavaly, idén is a Ferencváros és az MTK találkozik a női labdarúgó NB I döntőjében, amelyről első alkalommal élő televíziós közvetítés lesz. A két győzelemig tartó összecsapásáról Török Gábor, az MLSZ elnökségi tagja és a két csapat tartott sajtótájékoztatót, ami után a Teqball-asztalon játszották le az örökrangadót a Busai Attilával és Dragan Vukmirral kiegészült csapatok.

videó MTK Fradi Ferencváros FTC Dragan Vukmir

Sorra kihagyta helyzeteit a Fradi, büntetett a Videoton

2016-04-20 19:56:21

Stopira találatával legyőzte a tavalyi bajnok Videoton a friss aranyérmes Ferencvárost a labdarúgó NB I 31. fordulójának záró mérkőzésén, és ezzel az Európa-ligába igyekvő fehérváriak a forduló egyik nagy nyertesei lettek.

Videoton Varga Roland Stopira NB I 31. forduló NB I Fradi

Busai Attila: öngól után győztes találat

2016-04-10 16:34:17

Busai Attila az első félidőben öngólt fejelt a Budapest Honvéd ellen, de a másodikban győztes találatot szerzett Florian Trinks egyenlítése után, ezzel a már bajnok Ferencváros a labdarúgó NB I 27. fordulójának záró mérkőzésén is nyert.

közvetítés focibajnokság NB I Florian Trinks Ferencváros FTC