Veled is csak többen vagyunk!

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2015.04.24. 08:04
Több olyan játékos is van a keretbe, akik tényleg csak elvétve, vagy egyáltalán nem kapnak szerepet. Nézzük, hogy kikről is van szó. Kapus poszt:...

Több olyan játékos is van a keretbe, akik tényleg csak elvétve, vagy egyáltalán nem kapnak szerepet. Nézzük, hogy kikről is van szó.Több olyan játékos is van a keretbe, akik tényleg csak elvétve, vagy egyáltalán nem kapnak szerepet. Nézzük, hogy kikről is van szó.

Kapus poszt: Mark Bunn, John Ruddy, Declan Rudd és Remi Matthews is bevethető itt. Ruddy kezdő kapus, Rudd pedig cserekapus. Remi Matthews ifista, maradt Bunn, aki csupán harmadik számú kapus.

Nem lenne meglepve senki sem, ha a nyáron Bunn távozna.

Hátvédek: Bal oldalt Olsson és Garrido is bevethető, de Harry Toffolo is bevethető ott.

Bár Toffolo kölcsön van adva a Swindon-nak, de ott rendszeresen pályára lép.

Mivel Olsson kirobbanthatatlan, ezért maradt Toffolo és Garrido.

Olsson miatt Garrido csak elvétve kap szerepet és már 30 éves, tehát nem lenne meglepő, ha a következő szezontól Toffolo lenne a csere, Garrido pedig távozna.

Jobbhátvédként bevethető Miquel, Whittaker és Martin is.

Miquel csak kupa meccseken játszik, Martin pedig Neil-nél közép hátvéd, Whittaker pedig kezdő.

Középhátvédeknál szinte teltház van. Azon a poszton az ifista Callan-McFadden és Gafaiti is bevethető, de ők még csak 20 évesek, szóval aligha lesznek ők kezdők, bár a kölcsönadás jót tenne nekik

Bassong párja a középre vont Martin lett a kezdőben. Rajtuk kivül míg bevethető Cuéllar, Ryan Bennett és Michael Turner.

Turner bár eleinte kezdő volt, de Neil-nél kiszorult a kezdőből és jelenleg a Fulham kölcsönjátékosa, ahol kezdőnek számit. Neki jót tenne, ha végleg ott lenne, mert csak ötödik számú középhátvéd Bassong, Martin, Ryan Bennett és Cuéller után.Utóbbi kettő jó esélyel csere.

Középpályások: Védekező középpályásként Tettey, Dorrans és O'Neil is tud teljesíteni.

Előbbi kettő szinte állandóan kezd és a nyáron valószínűleg Dorrans-ot végleg megakarja majd szerezni a klub. Cserének tehát O'Neil maradt.

Szélsőként bevethető Redmond, Jacob Murphy, Elliott Bennett, Hall-Johnson (bár ő ifista), McGrandles, de Neil Bradley Johnson-t is szélső középpályásként veszi számításba és ez jellemző Howson-ra is.

Utóbbi kettő szinte kezdő, de Redmond is gyakran lép pályára. Maradt Elliott Bennett, aki hosszú sérülése után kevés játékperceket azért már kap.

Jacob Murphy-t kölcsön adtuk, mert nincs esélye a kezdőbe, vagy egyáltalán pályára lépnie. Hall-Johnson ifista, McGrandles-nek meg inkább jót tenne az, ha a tartalékok között szerepelne.

Irányító középpályásként Hoolahan szinte kezdő, az ő cseréje Vadis és Andreu. Utóbbi Neil kedvence volt a Hamilton-nál, de a Norwich-nál szinte csak elvétve léphet pályára.

Rajtuk kívül maradt Cameron King és Cameron McGeehan. Utóbbi jó érzi magát a Luton Town-nál és szeretne végleg is ott maradni, míg King még ifistának számít, de jót tenne neki egy kölcsönadás.

Csatár poszton Grabban és Jerome a kezdő, Hooper pedig harmadik számú csatár.

Carlton Morris még csak 19 éves, és nem lenne csoda, ha kölcsön lenne adva Jamar Loza-val együtt. Bár utóbbinak van 1 gólja, de sok esélye nincs a csapatba kerüléshez.

Itt van még Becchio, akinek jót tenne, ha távozna, mert a Norwich-nál érkezése óta nincs esélye bekerülni a csapatba.

Josh Murphy kölcsönben van, Ricky-vel és Lafferty-vel, de ebből a hármasból alig ha lenne bárki is negyedik számú csatár.

Összeségében Bunn-nak, Garrido-nak, Turner-nek, McGeehan-nek, van Wolfswinkel-nek, Becchio-nak és Lafferty-nek jót tenne, ha végleg távoznának. Ez azt jelenti, hogy 7 játékost kell elengednünk az összesen 42-es létszámú keretünkből.

Tehát a 7 távozóval lenne a keret 35 fős, ebből kölcsön lehetne adni Remi Matthews-et, Gafaiti-t, Callan-McFadden-t, McGrandles-t, Hall-Johnson-t, King-et, Jamar Loza-t, de akár Josh Murphy-t is. Ez 8 kölcsön adott játékost jelentene.

Tehát ez azt jelenti, hogy akár 27 fős-re is lelehetne szűkíteni a keretet. Úgy festene a csapat, hogy minden posztra lenne kettő, de valahol akár 3-4 bevethető játékos is.

Ezek után nem nagyon érthető, hogy Noone-t miért akarja Neil leszerződtetni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik