NFL: a 49ers tönkreverte a Texanst; Rivers 411 yardja semmit sem ért

Vágólapra másolva!
2013.10.07. 10:26
A San Francisco 49ers 34–3-ra legyőzte a Houston Texanst az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság alapszakaszának legutóbbi játéknapján. Az Oakland Raiders a San Diego Chargersnél bizonyult jobbnak.

A 49ers már az első félidőben tönkreverte a Texanst, ebben segített a houstoni irányító Matt Schaub (19/35, 173 yard, 0 TD, 3 INT két interceptionje is, mindkettőt Tramaine Brock szerezte meg.

A Nemzeti Sport Online szakmai 
együttműködő partnere a Bowl.hu
A Nemzeti Sport Online szakmai együttműködő partnere a Bowl.hu

Az elsőből TD-re is visszafutott a 49ers, ez pedig sorozatban a negyedik meccs volt, amikor Schaub passzából az ellenfél egyből hat pontot szerzett. Ilyen hosszú sorozatra a liga történetében nem volt még példa.

A Texans az első félidőben egy mezőnygólt is kihagyott, végül összesen mindössze egy mezőnygólért járó három pontot tudott felhelyezni az eredményjelzőre.

A védelem által megalapozott előny után a Frisco támadóalakzatának már nem is kellett sokat tennie a sikerért. Colin Kaepernick (6/15, 113 yard, 1 TD, 0 INT) statisztikai mutatója igen harmatosnak mondható, de ezúttal ez is elég volt a sikerhez.

Az oaklani Terrelle Pryor két touchdownpassza az első félidőben megalapozta a Raiders sikerét a San Diego ellen. Aztán a harmadik negyedben Charles Woodson safety labdaszerzés utáni visszahordott TD-je gyakorlatilag mindent el is döntött. Ez volt a védőjátékos 13. védekező touchdownja pályafutása során, amivel beállította az NFL-rekordot.

Philip Rivers (36/49, 411 yard, 2 TD, 3 INT) hiába passzolt harmadszor négyszáz yard fölött ebben a szezonban, győzelemre nem tudta vezetni csapatát.

NFL
5. FORDULÓ
San Francisco 49ers–Houston Texans 34–3
Oakland Raiders–San Diego Chargers 27–17

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik