Új szezon, új remények - Tippverseny 2015-2016 - Csatlakozzatok hozzánk!

Vágólapra másolva!
2015.08.05. 23:08
Új szezon, új remények és persze újra TIPPVERSENY, itt a blog oldalon. Az elmúlt három év sikerére való tekintettel - egyedülálló módon a...

Új szezon, új remények és persze újra TIPPVERSENY, itt a blog oldalon. Az elmúlt három év sikerére való tekintettel - egyedülálló módon a blogok között - ismét elindítjuk a tippversenyünket. Minden mérkőzésre le kell adnotok tippjeiteket, legyen az bajnoki, kupa vagy ligakupa mérkőzés. Nem csak a kimenetelre vagyunk kíváncsiak, hanem a gólszerzőkre, a pontos eredményekre is. Játékosaink szerették a speciális kérdéseket is, így természetesen ez is megmarad. Lesz néhány újdonság is, lássuk a részleteket és a rövid szabálymagyarázatot.Új szezon, új remények és persze újra TIPPVERSENY, itt a blog oldalon. Az elmúlt három év sikerére való tekintettel - egyedülálló módon a blogok között - ismét elindítjuk a tippversenyünket. Minden mérkőzésre le kell adnotok tippjeiteket, legyen az bajnoki, kupa vagy ligakupa mérkőzés. Nem csak a kimenetelre vagyunk kíváncsiak, hanem a gólszerzőkre, a pontos eredményekre is. Játékosaink szerették a speciális kérdéseket is, így természetesen ez is megmarad. Lesz néhány újdonság is, lássuk a részleteket és a rövid szabálymagyarázatot.

Minden fordulóban meg kell tippelnetek a pontos végeredményt, a hazai csapat és a vendég csapat gólszerzőit is. Ráadásként minden mérkőzés előtt felteszünk egy speciális kérdést, néha komolyat, néha vicceset, a pontos válaszokat szintén jutalmazzuk.
Az aktuális speciális kérdést mindig a mérkőzés előtt egy külön posztban tesszük közzé!

A pontozásról:

Aki eltalálja a helyes végkimenetelt (H,D,V) 3 pontot kap
Aki eltalálja a hazai csapat szerzett góljainak számát, 1 pontot kap
Aki eltalálja a vendég csapat szerzett góljainak számát, 1 pontot kap
Aki eltalálja a gólkülönbséget kap 1 pontot
Aki, ahány gólszerzőt eltalál (mindkét csapatból), annyi pontot kap
Aki eltalálja a speciális kérdést, 1 pontot kap

A szerzett pontok természetesen összeadódnak, így az egy fordulóban szerzett pontok nincsenek maximalizálva, akár 10-15 pontot is szerezhet, akinek a legpontosabb a megérzése.

A tippek leadása, mindig az adottmérkőzés kezdete előtt legkésőbb 10 perccel kell, hogy megtörténjen.Aki ezután adja le, 0 pontot kap az adott fordulóban.

A legfontosabbat a végére hagytuk, mégpedig azt, hogy hogyan tudtok részt venni a tippversenyen!A tavalyi évhez hasonlóan e-mailben (newcastleblogtipp@gmail.com), várjuk a tippeket. Mint fent említettem minden forduló előtt lesz egy poszt, amelyben szerepelni fog egy emlékeztető az adott mérkőzésről és az aktuális speciális kérdés is. Ezek után, a fent megadott e-mail címre várjuk a tippeket, az alábbi formátumban/sablon szerint:

Játékban szereplő név (mindig legyen feltüntetve és ugyanaz legyen végig):
Pontos végeredmény:
Hazai csapat gólszerző(i):
Vendég csapat gólszerző(i):
Speciális kérdés:

A mérkőzés után összesítjük és kiértékeljük a beérkezett tippeket, melyekről folyamatosan beszámolunk itt a blogon. Így mindenki nyomon tudja követni az aktuális állást.

Az idei tippversenyben is megtartjuk a tavaly sikeres 0. fordulót is, amelyben csupán egy kérdésre kell válaszolnotok augusztus 9-ig.
Az idény végén hányadik helyen fog végezni a Newcastle United a bajnokságban?

Ennek az értékelése az idény végén lesz, jelentős változásokat hozhat a végeredmény kialakulásában. Kiértékelés is pofon egyszerű lesz.

Aki telibe találja 10 pontot kap
Aki 1-1 helyet (előre 1, hátra 1) téved 5 pontot kap
Aki 2-2 helyet (előre 2, hátra 2) téved 2 pontot kap

A 0. körben a válaszokat/tippeket, ezen poszt/bejegyzés alá, hozzászólásban várjuk. Így egy gyors regisztrálást is kapunk azoktól, akik játszani szeretnének velünk (természetesen később is be lehet kapcsolódni, és ki lehet hagyni fordulót is - ez nem jár kizárással).

A nyeremények a tavalyi évhez hasonlóak lesznek várhatóan. Elmúlt két évben a győztes egy retro mezt, a 2-3 helyezett pedig egy Newcasle Brown Ale sörrel gazdagodott (hamarosan rendezzük ezt az elmaradásunkat - elnézést kérünk a csúszásért). Idén is hasonlóakra gondolunk.

Tavalyi győztesünk, Gézu a nyeremény mezben

Amennyiben bármi kérdés merülne fel, állunk rendelkezésetekre a newcastleblogtipp@gmail.com e-mail címen is.

Jó játékot mindenkinek és jó szórakozást és jó tippelést!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik