Betegség és gyógyír

Vágólapra másolva!
2015.07.28. 17:07
Hipp-hopp, újra három erőfelmérőt tudtak le a kék-fekete fiúk , bár ezen "élményektől" többségünk szívesen eltekintett volna, lévén Icardiék...

Hipp-hopp, újra három erőfelmérőt tudtak le a kék-fekete fiúk , bár ezen "élményektől" többségünk szívesen eltekintett volna, lévén Icardiék gól nélkül kullognak haza a Föld legnépesebb országából. Természetesen nem kell még vészharangokat kongatni, de a régóta jelen lévő hibákat illene most már sürgősen orvosolni.Hipp-hopp, újra három erőfelmérőt tudtak le a kék-fekete fiúk , bár ezen "élményektől" többségünk szívesen eltekintett volna, lévén Icardiék gól nélkül kullognak haza a Föld legnépesebb országából. Természetesen nem kell még vészharangokat kongatni, de a régóta jelen lévő hibákat illene most már sürgősen orvosolni.

Tény ami tény, önbizalom-rombolás szempontjából beiktathatta volna még a stáb (vagy a szervezőség) a Barcelonát, netán a Chelseat, szerencsére több ehhez hasonló találkozót már nem kell lejátszani a nyár folyamán. Bár ez nézőpont kérdése, végül is lemérhettük, hol tart a brigád a legszűkebb világelithez képest: nagyjából sehol. Természetesen a kuzinok nem tartoznak az utóbb említett kasztba, egyébként is az ellenük látott ZS csapatos lődörgés helyett akár edzést is vezényelhetett volna Mancini, a játékosoknak nagyjából hasonló haszna származott volna belőle. De mint tudjuk, a pénz beszél, ezt a 90 percet is be kellett suvasztani, a mester pedig úgy döntött, ezáltal a cserék (cseréi) is lehetőséget kapnak kezdőként. A Bayern München elleni labdanyomozás és a Real-meccs KO-ja más és más szempontokból voltak tanulságosak, az edzők bizonyára levonták a megfelelő következtetéseket. Vagyis reméljük...

Mi mégis mit szűrhettünk le mindezekkel együtt?

- Murillo a néhány aprócska hibája ellenére nagyon erős kezdést produkált. A Digi Sport kommentátora a Madrid ellen valahogy úgy fogalmazott, több szerelése is összefoglalókba illett volna - nem vitatkozom vele. Egy biztos: a Copán és Kínában látott teljesítménnyel benyújtotta igényét a kezdőcsapat egyik középső védő posztjára.

- Kovacic Stramaccioni után újra meccseket kapott zsinórban a regista pozíciójában, és nem vallott szégyent, sőt, egyértelműen a jobbak közé tartozott. Természetesen távolról sem volt hibátlan, nem lehet nem észrevenni, hogy a védekezésbeli helyezkedése még bőven hagy kívánnivalót maga után - ettől függetlenül is láttunk tőle bőven szerelést, megelőzést, lefülelt labdát. Mi lesz, ha még rutint is szerez itt? Kondogbiával egyébként sokszor feltűnően keresték egymást, ezekből néhány szép akció is kisült, biztató dolog ez a jövőre nézve.

- Icardi picit, Palacio nagyon kevésnek találtatott topvédők ellenében, és ez az a probléma, amit mihamarabb orvosolni kell, a legújabb érkezők kulcsfontosságúak lesznek ebből a szempontból (természetesen). A balkáni emberkék már most is jelenthettek volna annyit, hogy szégyenszemre ne 0 álljon mindhárom alkalommal az INT mellett.

- Gnoukouri továbbra is bizonyítja, hogy megérett a bizalomra, és nem feltétlen kell elé Felipe Melo-félét hozni, ő is megkaphatja a maga lehetőségeit az előttünk álló idényben.

Jellemző, hogy az ázsiai túra számunkra legjelentősebb momentuma Európában történt, mikor isAusilioék és a City vezérkara egymás tenyerébe csaptak Sztevan Jovetics ügyében. Ha egészséges marad, és valahogy vissza tudná hozni a Fiorentinában látott énjét, nem kérdés, hogy alapjában változtatná meg az Inter támadójátékát pozitív irányba, így az ő leigazolása is jelentős fegyvertény, pláne ilyen kondíciókkal. Ezek után tényleg reménykedjünk, hogy az orvosi és az erőnléti stáb jó munkát végez, és Jojonak nem kell bérletet váltania valamelyik milánói kórházba.

Folytatás innen, felkészül Perisic, elköszönünk Shaqiritől, a következő ellenfél pedig a Galatasaray lesz, vasárnap.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik