Videó: Guardiola magasztalta Schweinit, majd odaszúrt neki

Vágólapra másolva!
2015.08.04. 09:43
Josep Guardiola, a Bundesligában szereplő Bayern München vezetőedzője legutóbbi sajtótájékoztatóján szólt néhány szót Bastian Schweinsteigerről, aki néhány hete szerződött az angol Manchester Unitedhez. Nem volt igazán gáláns.

A 44 éves szakember először az egekig magasztalta a Bayern korábbi világbajnokát, és elmondta, Schweinsteiger fantasztikus játékos, aki a Manchester Unitedben is nagyon jó lesz, de ezek után azért sikerült kicsit „odapiszkálnia” a 31 esztendős középpályásnak.

„Sajnos nálunk az elmúlt három évben rengeteget bajlódott sérüléssel, emiatt ebben az időszakban a kondíciója nem volt túl jó” – mondta el Guardiola. Utólag próbált kompenzálni és hozzátette: Schweinsteiger egészségesen nagyszerű futballista.

A katalán tréner kijelentése azért is érdekes, mert Schweinsteiger kulcsembere volt a Bayern Münchennek a 2012–2013-as szezonban, amikor a csapat minden trófeát megnyert, amit csak lehetett, valamint a német labdarúgó-válogatott 2014-es világbajnoki sikerében is hatalmas szerepe volt.

Guardiola Schweinsteiger távozásáról

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik