Leipzig: megállapodtak, Werner Londonba költözik – sajtóhír

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2020.06.04. 21:27
null
Úgy tűnik, Timo Werner kékbe öltözik (Fotó: AFP)
A nemzetközi sportsajtó szinte minden szereplője lehozta a hírt: Timo Werner, az RB Leipzig futballistája megállapodott az angol Chelsea-vel arról, hogy a londoniak kifizetik a kivásárlási árát, és átigazolják.

 

Az átigazolási hírekben jól értesült újságíró, Fabrizio Romano szerint a játékos és ügynökei megerősítették a londoniaknak, hogy készen állnak egy 2025-ig érvényes szerződés feltételeinek megtárgyalására. Hacsak a Liverpool vagy más csapat nem lép közbe, a német a Chelsea játékosa lesz – habár az utóbbi időben a Bajnokok Ligája címvédője tűnt befutónak, az ESPN is úgy tudja, hogy a Wernerért folyó verseny élén már a londoni csapat áll, s kész kifizetni a 49 millió fontos kivásárlási árat. A kluboknak viszont még meg kell egyezniük a kontraktus feltételeiben.

A Sky Sports azt is tudni véli, hogy a felek már kötöttek egy előzetes megállapodást, eszerint a labdarúgó heti 200 ezer fontot kapna az angol fővárosban.

A lipcsei játékost az utóbbi időben rengeteg csapattal hozták hírbe: többek között a Milanról és a Manchester Unitedről is szó esett, ám nagyon úgy tűnt, hogy végül a Mersey partján köt ki a 24 esztendős, 29-szeres német válogatott csatár. Az utóbbi napokban már a Chelsea érdeklődéséről is lehetett hallani.

Timo Werner 2016-ban érkezett Lipcsébe Stuttgartból, eddig 154 meccsen 92 gólt és 39 gólpasszt tett a közösbe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik