Leipzig: a Chelsea is harcban Timo Wernerért

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2020.06.03. 07:35
null
Werner szerződtetése a Chelsea-nél is napirendre került (Fotó: AFP)
A The Telegraph beszámolója szerint a Chelsea is bejelentkezett Timo Wernerért. Az RB Leipzig támadóját korábban a Manchester Uniteddal és a Liverpoollal is szóba hozta a sajtó. Utóbbi szinte biztos befutónak tűnik jelen állás szerint, ám a londoni klub még megkavarhatja a helyzetet.

A brit lap beszámolója szerint Werner lipcsei szerződése egy 53 millió font körüli kivásárlási záradékot tartalmaz. Ezt az opciót a Chelsea is szívesen érvényesítené, vagyis a német támadón múlik, ha klubot akar váltani, hová megy, kivel egyezik meg.

A 24 éves labdarúgó 29 bajnokin 25 gólnál jár a Bundesliga jelenlegi kiírásában – legutóbb például Gulácsi Péter remek indítása után talált a kapuba. A 29-szeres válogatott játékos piaci értéke 64 millió euró jelenleg a Transfermarkt becslése szerint.

Werner legfőbb kérőjeként a Liverpoolt emlegette a világsajtó az elmúlt hónapokban, ám a jelek szerint nem a Bajnokok Ligája-címvédő klub az egyetlen, amelynél szóba jött a neve.

A támadót korábban a Bayern München kiszemeltjei között is emlegették, ám úgy nyilatkozott, ha klubot vált, inkább a légióséletet szeretné kipróbálni. Közben a bajorok is arra jutottak, hogy a klub által játszott futballhoz talán más profilú támadó jobban illene, mint Werner.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik