Hertha: példátlan gesztus a klubtól a gyerekek számára

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.01. 14:10
A következő idénytől a 14 éven aluliak ingyen járhatnak a Hertha hazai mérkőzéseire, a berlini Olimpiai Stadionba. A Bundesligában a Hertha az első csapat, amely ilyen kedvezményt vezetett be a gyerekek részére.

„Segíteni szeretnénk a fiataloknak, és ezzel együtt el szeretnénk érni, hogy a csapatunk megszállottjaivá, szurkolóivá váljanak” – idézte a csapat hivatalos weboldala a Hertha vezérigazgatóját, Ingo Schillert.„Segíteni szeretnénk a fiataloknak, és ezzel együtt el szeretnénk érni, hogy a csapatunk megszállottjaivá, szurkolóivá váljanak” – idézte a csapat hivatalos weboldala a Hertha vezérigazgatóját, Ingo Schillert.

A jegyeket a Berlinben található hivatalos szurkolói boltokban lehet majd beszerezni, a stadion kapuinál nem. Ezeket kizárólag 18 vagy annál idősebb személyek vehetik át, és egy ember maximálisan nyolc darabot igényelhet egyszerre.

A hosszú sorok elkerülésének érdekében a „gyerekjeggyel” érkező fiataloknak muszáj lesz használniuk a számukra kijelölt bejáratot. A belépéshez a 14 éven alulinak felnőtt korú kísérőre lesz szüksége, ha a kiskorú esetleg nem tudná kihasználni a jegyét, akkor a kapunál lesz lehetőség azt beváltani egy normál típusúra.

A 14 és 17 év közötti fiataloknak kedvezményes jegyeket ajánlanak fel, ami az alapárhoz képest 50 százalékkal kevesebbe kerül.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik