Hamburg: újabb érdeklődő Németországból Stieber iránt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.10. 10:42
Német sajtóértesülések szerint a Bundesliga 2.-ben kieső helyen álló 1860 München érdeklődését is felkeltette Stieber Zoltán, a Hamburg magyar válogatott támadója.

A 27 esztendős játékos ebben a szezonban kevés játéklehetőséget kap Hamburgban, ezért nincs kizárva, hogy a téli átigazolási időszakban klubot vált.

A német sajtóban a Fortuna Düsseldorf, a Kaiserslautern, az Eintracht Frankfurt és a Hannover is szóba került vele kapcsolatban, sőt itthonról a Ferencváros érdeklődéséről is hallani, most pedig egy újabb német csapat neve vetődött fel a magyar szélső ügyében.

STIEBER NEVE ANGLIÁBAN IS SZÓBA KERÜLT

Az angol hitc.com című honlapon olvasható elemzés szerint a Premier League-ben szereplő Aston Villának is érdemes lenne megfontolnia Stieber Zoltán szerződtetését, aki 2007 és 2009 között a klub utánpótlásbázisán nevelkedett. A birminghami együttesnek minden segítségre szüksége van, hiszen hat pont lemaradással sereghajtó az angol élvonalban.

A Bild értesülései szerint Simon Krisztián csapata, a német másodosztályban kieső helyen álló 1860 München is szívesen látná a soraiban Stiebert, akinek a Bundesliga 2.-ben dicséretes a mutatója: 104 mérkőzésen 24 gólt és 33 gólpasszt jegyzett (a Koblenz, az Aachen és a Fürth színeiben) .

A magyar válogatott futballista müncheni szerződését elősegítheti, hogy Oliver Kreuzer, a „hatvanasok” sportigazgatója a Hamburgnál eltöltött időszakából jól ismerheti őt.

Stieber Zoltán a Nemzeti Sportnak adott nyilatkozatában elmondta, minden érdeklődő ajánlatát meghallgatja, de szeretne Németországban maradni, így kapóra jöhet az 1860 München érdeklődése.

Az „oroszlánok” tizenhét fordulót követően két győzelemmel, nyolc döntetlennel és hét vereséggel az utolsó előtti, 17. helyen állnak a Bundesliga 2.-ben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik