FTC: Doll hazahozná Stiebert – „Megnézzük, lehetséges-e”

Vágólapra másolva!
2015.12.08. 09:54
null
Stieber klubjában nem jut játéklehetőséghez – érthető, ha váltani akar (Fotó: AFP)
Thomas Doll, az FTC labdarúgócsapatának vezetőedzője a Hamburger Morgenpostnak elmondta, célja a következő szezonra úgy megerősíteni a csapatát, hogy az minimum az Európa-liga csoportköréig eljusson. Doll hamburgi kapcsolatait kihasználva szívesen hazahozná a HSV kevés játéklehetőséghez jutó magyar szélsőjét, Stieber Zoltánt.

„Napirenden szerepel az ügy, és hamarosan megtudjuk, vajon lehetséges-e az átigazolása. Talán van esélyünk” – mondta Doll a Hamburger Morgenpostnak.

Az FTC edzője abban reménykedik, hogy az Európa-bajnoki szereplés miatt Stieber mindenképpen olyan csapathoz akar kerülni a téli átigazolási időszakban, amelyben rendszeres játéklehetőséghez jut.

„Játszania kell az Eb előtt. Amennyiben Németországból is befutnak érte ajánlatok, akkor természetesen nagyon nehéz dolgunk lesz” – vélekedett Doll.

Stieber Zoltán 2017 nyaráig érvényes szerződéssel rendelkezik Hamburgban. A szélső a 2015–2016-os idényben csupán két bajnokin kapott lehetőséget – összesen öt percre vetette be Bruno Labbadia, a HSV trénere.

A sárvári születésű Stieber Zoltán 2005-ben állt légiósnak, előtte három évig Újpesten futballozott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik