FTC: Stieber Zoltán meghallgatja a zöld-fehérek ajánlatát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.10. 08:25
null
Stieber Zoltán szeretne rendszeres játéklehetőséghez jutni (Fotó: AFP)
Mint beszámoltunk róla, Thomas Doll, az FTC vezetőedzője szívesen látná csapatában Stieber Zoltánt, a Hamburg szélsőjét. A felvetésre a német együttes szakvezetője, Bruno Labbadia után a labdarúgó is reagált a Nemzeti Sportnak.

– Hazajön?
– Karácsonykor biztos – vágta rá Stieber Zoltán, a Hamburg középpályása a Nemzeti Sport kérdésére. Úgy készülök, hogy csak az ünnepeket töltöm otthon. Hogy utána mi lesz, nem tudom. Szeretnék külföldön, azon belül is Németországban maradni, de nyitott vagyok mindenre. Meghallgatok mindenkit.

– A ferencvárosiakat is?
– Ha megkeresnek, igen. Rögtön hozzáteszem: eddig nem kerestek meg.

– Gyanítom, olvasott arról, hogy a Fradi vezetőedzője, Thomas Doll szívesen látná a csapatában.
– Bár személyesen nem ismerjük egymást, megtisztelő, hogy így vélekedik. Ahogy nézem, remek munkát végez, aligha a véletlen műve, hogy a Ferencváros akkora előnnyel vezeti a bajnokságot.

– Könnyen magyar bajnok lehetne…
Aranyérmet nyerni mindig jó, de van, ami pillanatnyilag ennél is jobban motivál. Természetesen az Európa-bajnoki részvételről van szó. Ha úgy alakul, hogy klubot váltok a télen, elsősorban az vezérel, hogy az új csapatomban rendszeres játéklehetőséghez jussak. Csak akkor remélhetem, hogy Bernd Storck számol velem tavasszal és nyáron, ha hétről hétre pályán vagyok.

– A hamburgi vezetőkkel egyeztetett már?
Még nem. Két forduló van hátra az őszi idényből, minden bizonnyal utána ülünk le. Ez a kérdés azonban inkább a menedzseremre tartozik, a részletekről neki kell egyeztetnie. Abban maradtunk, akkor szól nekem, ha konkrétum van. Első és másodosztályú német klubok érdeklődéséről hallottam ugyan, de különösebb jelentőséget nem tulajdonítok neki. Pletykákkal sosem foglalkozom – most sem.

– Megfontolna egy jó ferencvárosi ajánlatot?
Összevetném a többivel. A kérdés csak az, lesz-e választási lehetőségem. Azért bízom benne, hogy lesz.

HA ARRA IS KÍVÁNCSI, MIT TERVEZ STIEBER ZOLTÁN A SZOMBATI EB-SORSOLÁS IDEJÉRE, VALAMINT HOGY HOL LESZ AZ ESTI FRADI–ÚJPEST ALATT, OLVASSA EL A TELJES INTERJÚT A NEMZETI SPORT CSÜTÖRTÖKI SZÁMÁBAN!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik