Dortmund: Jürgen Klopp eloszlatta a barcás pletykát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.20. 11:19
Jürgen Klopp az esetleges barcelonai szerepvállalásáról szóló hírekre reagálva kijelentette, remekül érzi magát a Borussia Dortmund labdarúgócsapatánál.

A Barcelonához közel álló Mundo Deportivo gyakorlatilag biztosra veszi, hogy Gerardo Martino vezetőedző távozik a Barcelonától a szezon végén, a katalán Sport pedig arról írt a napokban, hogy Jürgen Klopp ülhet le a kispadra, a német szakember azonban tagadta a pletykát:

„Senkinek sem kell aggódnia. Szeretem ezt a klubot, és ahogy a dolgaink mennek itt" – mondta Klopp, majd viccesen válaszolt mainzi kollégájának, Thomas Tuchelnek azon felvetésére, hogy ideális házigazdája lehetne a „Wanna bet?" nevű televíziós show-nak.

„Szívesen vezetném, de csak, ha Barcelonában lenne..."

Andoni Zubizarreta, a katalánok sportigazgatója állítólag egyébként is Ernesto Valverdét favorizálja. Úgy fest, a szakember BL-selejtezőt érő negyedik helyre kormányozza a Bilbaót, amely éppen Barcelonába látogat vasárnap – azzal a céllal, hogy kiossza a negyedik pofont is a katalánoknak.

„Ha megnézzük Jordi Alba, Gerard Piqué, Sergio Busquets, Cesc Fabregas, Lionel Messi vagy Neymar életkorát, láthatjuk, még fiatalok, fényes jövő áll előttük. Nincs szükség gyökeres változtatásokra a keretben – fogalmazott Martino. – Az előző három meccsen három nagy pofont kaptunk, de a helyzetünk elemzése kapcsán igazságtalan lenne csak az utóbbi két évet vizsgálni – az elmúlt hat-hét esztendőt kell, amióta együtt van a csapat magja. Nem vagyok elégedett magammal, de a jövőmről még nem döntöttem, és hiba lenne ezzel foglalkozni, amikor még maradt esélyünk a bajnoki cím megszerzésére."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik