Bundesliga: Huszti bekerült az ősz álomcsapatába

Vágólapra másolva!
2012.12.21. 16:43
A transfermarkt.de német internetes portál által meghirdetett szavazáson Huszti Szabolcsot, a Hannover középpályását beválasztották a szurkolók a Bundesliga 2012–2013-as szezonjának őszi álomcsapatába. A 29 esztendős labdarúgó nagyrészt annak köszönheti a beválogatását, hogy az eddig eltelt 15 forduló során négyszer is bekerült a forduló válogatottjába.

Huszti Szabolcs teljesítményét elismerik a szurkolók: bekerült – ráadásul együtteséből egyedüliként – a német bajnokság (Bundesliga) 2012–2013-as idényének őszi álomcsapatába. A magyar légiós 15 mérkőzésen öt góllal és kilenc gólpasszal segítette a 11. helyen telelő Hannovert.

Érdekesség, hogy Huszti mellett a középpályán csak Bayern-játékosok kaptak helyet. A bajor klub a védelembe további két futballistát delegál, míg a bajnoki címvédő Borussia Dortmundból csupán ketten tagjai az álomtizenegynek.

A TRANSFERMARKT.DE OLVASÓINAK SZAVAZATAI ALAPJÁN A BUNDESLIGA ŐSZI ÁLOMCSAPATA
René Adler (Hamburg) – Philipp Lahm (Bayern München), Mats Hummels (Borussia Dortmund), Dante (Bayern München), Bastian Oczipka (Eintracht Frankfurt) – Bastian Schweinsteiger (Bayern München) – Thomas Müller (Bayern München), Franck Ribéry (Bayern München)Huszti Szabolcs (Hannover) – Robert Lewandowski (Borussia Dortmund), Stefan Kiessling (Bayer Leverkusen)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik