Bundesliga: „Elgyalogolnék Madridig, hogy a Real mezét viseljem”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.12. 14:16
null
Wendell itt épp Aubameyanggal küzd a labdáért (Fotó: AFP)
Hangzatos kijelentéssel reagált a Real Madrid érdeklődéséről szóló pletykákra Wendell, a Bayer Leverkusen 22 éves játékosa és az európai labdarúgás egyik legkeresettebb szélső hátvédje.

 

A támadóként is bevethető balhátvéd szolgálataiért érdeklődő klubok között állítólag a Real Madrid is ott van. Wendell a hír hallatán rendkívül lelkes lett, akár gyalog is elmenne Madridig, ha lehetőséget kapna a királyi gárda vezetőségétől.

„A világon minden futballista, függetlenül a nemzetiségétől, arról álmodik, hogy egyszer a Real Madridban futballozzon. Akár el is sétálnék Madridig, hogy a Real mezét viselhessem” – felelt az As érdeklődésére a korosztályos válogatott brazil.

Marcelo egy igazi példakép, Roberto Carlos pedig egy legenda, egy ikon. Csodálatos kihívás lenne ekkora brazil futballisták nyomdokaikba lépni egy ilyen hatalmas klubnál” – tette hozzá.

„Megtisztelő lenne egy csapatban futballozni Marcelóval, nap mint nap tanulni tőle. Az elmúlt öt évben ő volt a legjobb balhátvéd a világon. Igen, még Alabánál is jobb.”

„Én egy vidám, egyszerű, keményen dolgozó és csendes srác vagyok, aki imádja a futballt és mindig tanulni akar. A pályán szerintem a folytonosság a legfontosabb. Nem szeretem azokat a játékosokat, akik tökéletesen játszanak az egyik meccsen és értékelhetetlenül a következőn. Az én célom az, hogy tízből legalább egy hetes-nyolcas szintet mindig kihozzak magamból.”

„Nincs kétség, a spanyol bajnokság a legjobb a világon. Minden csapat támad, a játék technikás és nagyon magas a minőség, és ez nemcsak a Real Madridra és a Barcelonára igaz.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik