Bayern: „Guardiola tönkretette Götzét, senki sem védi meg!”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.06. 14:16
Mario Götze ügynöke újra kifakadt! Volker Struth most a Bildnek panaszkodott, szerinte a Bayern München labdarúgócsapatának német klasszisát tönkretette Pep Guardiola.

Götze 2013 júliusában 37 millió euróért cserébe szerződött a Borussia Dortmundtól a Bayern Münchenhez – a BVB drukkereinek legnagyobb bánatára.

Korábbi edzője, Jürgen Klopp azt mondta, Götze Pep Guardiola miatt váltott, mivel régi álma volt, hogy a spanyol szakemberrel dolgozhasson. Ügynöke szerint azonban most pont a Barca korábbi trénere miatt szenved Götze.

„Guardiola tönkretette Götzét! A játékos nem érzi a bizalmat, csak a könnyű meccseken játszhat, az elvárások mégis hatalmasak vele szemben. Ez így nem mehet tovább! Nem értem, miért nem látja ezt senki a Bayernnél. Teljesen megváltozott ez a csapat, szüksége lenne újra egy olyan emberre, mint Uli Hoeness!” – fakadt ki a Bildnek Götze ügynöke, Volker Struth, aki egy nappal korábban még jóval visszafogottabban nyilatkozott.

Götze a 2014–2015-ös idényben összese 48 tétmeccsen lépett pályára a Bayern mezében, ezalatt 15 gólt szerzett és 7 asszisztot osztott ki.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik