Bayern: Götze menedzsere visszaszólt, bizalmat követel

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.05. 19:31
A Bild am Sonntagnak nyilatkozva Mario Götze menedzsere kritikus hangot ütött meg a Bayern Münchennel szemben. Volker Struth szerint játékosa hiába szolgált rá a bizalomra, a bajoroknál egyelőre nem kapta meg azt a támogatást, ami elvárható lenne.

„Természetesen jobban szerettem volna, ha Mario egy-két szituációban több bizalmat kap. Teljes meggyőződésem, hogy amikor Mario érzi a támogatást, könnyebb megmutatnia, milyen hatalmas potenciál rejtőzik benne. Olyankor ő a világ egyik legjobb játékosa” – fogalmazott Struth.Struth.

Götze 2013-ban a Borussia Dortmundot hagyta hátra a Bayern kedvéért, az elmúlt szezonban 14 alkalommal talált a hálóba. Struth úgy érzi, hogy Pep Guardiola nem bízik eléggé Götzében, amit szerinte igazol, hogy a nagy meccseken – a Bajnokok Ligája, illetve a Német Kupa elődöntőjében – legfeljebb csereként számolt a tavalyi világbajnoki döntő hősével.

„Természetesen csalódott volt, és bántotta őt ez. Hiszen játékosként mindig az forog az ember fejében ilyenkor, hogy miért nem kezd. Mario azért szerződött a Bayernhez, hogy nagy meccseket játsszon és trófeákat nyerjen. Nehéz mindezt leráznia magáról, ha nagy a nyomás. Csak ismételni tudom magamat, több bizalmat szerettem volna, és ebben várok előrelépést a Bayerntől” – mondta Volker Struth.

Májusban Franz Beckenbauer, a Bayern tiszteletbeli elnöke élesen kritizálta Götze játékát, ifistához hasonlította, és kijelentette, hogy gyerekes hozzáállása nem illeszkedik a klub szellemiségéhez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik