Bayern: hamarosan eldől a „Robbéry” jövőjének sorsa – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.09.23. 10:13
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München hamarosan meghosszabbíthatja Franck Ribéry és Arjen Robben szerződését – írja a Bild.

A „Robbéry” (a Bayern szimpatizánsai így nevezik kettőjüket) szerződése 2017 nyarán lejár, ám a német lap értesülései szerint még az ősszel sor kerülhet a hosszabbításra.

A francia 2007 óta játszik a bajoroknál, míg Robben 2009-ben csatlakozott a csapathoz. Azóta már élő legendának számítanak Münchenben, a két szélső már most klubikon.

Korábban mindkét játékos sérülésekkel bajlódott, így az sem volt kizárható, hogy a Bayern esetleg nem ajánl szerződéshosszabbítást nekik.

„Aki ismer, tudja, hogy sohasem felejtem el azokat a játékosokat, akik tettek valamit ezért a klubért” – mondta Uli Hoeness, az egyesület exelnöke, akit hamarosan újra megválaszthatnak.

„Mindkét játékos nagyon fontos tagja a csapatnak, kiváló kvalitású futballisták. Reméljük, hogy hosszú ideig egészségesek lesznek. Nagyon nagy erősségei ők a Bayernnek” – nyilatkozta Philipp Lahm, a csapat kapitánya.

„Tudom, hogy milyen fontosak ők a szurkolóknak is – és ezzel a klub is tisztában van” – tette hozzá Carlo Ancelotti, a gárda vezetőedzője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik