Bayern: felesége elárulta, mit tervez Lewandowski a jövőben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.27. 19:11
Robert Lewandowskinak, a Bundesligában szereplő Bayern München labdarúgójának a felesége elárult egy titkot a lengyel csatár jövőbeli terveit illetően.

Anna Lewandowska a businessinsider.de-nek adott interjút – noha a beszélgetés témája a hölgy új vállalkozása volt, szóba került Robert Lewandowski, a bajorok sztárja is. A 29 esztendős lengyel terveiről pedig érdekes dolgot árult el a felesége. Robert Lewandowski, a bajorok sztárja is. A 29 esztendős lengyel terveiről pedig érdekes dolgot árult el a felesége.

„Hamarosan szeretnénk létrehozni egy harmadik márkát is az élelmiszeriparban, ez az üzlet közös lesz Roberttel. Ennek érdekében hosszabb időt szándékozunk eltölteni Los Angelesben, a terv ugyanis az, hogy ott fejlesszük a márkáinkat. Reméljük, hogy Robert a karrierjét LA-ben fejezi majd be. Jelenleg ez mindkettőnk álma.”

Mint ismert, Los Angelesben jelenleg csak egy futballklub van, a Los Angeles Galaxy. Lewandowskinak egyébként 2021 nyaráig van érvényes szerződése a Bayern Münchennel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik