Videó: az év bírói bakija, ezzel el is dőlt a meccs

Vágólapra másolva!
2016.10.31. 19:42
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában az 1860 München–Erzgebirge Aue mérkőzésen Thorben Siewer játékvezető jogtalanul állította ki a vendégek védőjét a 42. percben – a német sportsajtó arról cikkez, hogy ez az év bírói tévedése volt.

A 42. percben 2–1-re vezettek a hazaiak, a sportfogadás miatti eltiltását követően visszatért Ivica Olic ebben a minutumban egy csellel elfektette a vendégek kapusát, majd a kapu felé gurította a labdát. a sportfogadás miatti eltiltását követően visszatért Ivica Olic ebben a minutumban egy csellel elfektette a vendégek kapusát, majd a kapu felé gurította a labdát.

Sebastian Hertner parádésan mentett fejjel a gólvonalról, a játékvezető azonban kezezés miatt kiállította. A megítélt tizenegyest Michael Liendl értékesítette, így 3–1-re módosult az eredmény.

A müncheni csapat az emberelőnyének is köszönhetően végül 6–2-re nyerte meg az összecsapást az Allianz Arénában, így elmozdult a kiesőzónából, ahol a találkozó után az Erzgebirge Aue találta magát.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik