Hertha: Dzsudzsák miatt távozhat a berlini kedvenc

Vágólapra másolva!
2015.06.20. 09:21
null
Dzsudzsák érkezése esetén Ben-Hatira távozhat Berlinből? (Fotó: AFP)
A német Bild című napilap találgatása szerint amennyiben Dzsudzsák Balázs érkezik a Hertha BSC-hez, távozhat Anisz Ben-Hatira, akit „berlini kedvencként” aposztrofálnak.


A szurkolók körében állítólag nagy népszerűségnek örvend a 26 éves középpályás, a 10-es mezszám viselője, aki a technikás megoldások mellett a kemény párharcoktól sem riad vissza. A tunéziai válogatott futballista 2011 óta szerepel a Herthában, de Berlin szülötte, és gyermekkorában éveket töltött a klubban, így közel áll a szurkolók szívéhez.

Ugyanakkor Dzsudzsák érkezése esetén – aminek esélye jócskán megnövekedett azzal, hogy a Dinamo Moszkvát kizárták az Európa-ligából – aligha férnének el mindketten a gárdában, márpedig a magyar válogatott csapatkapitánya egyértelműen Dárdai Pál vezetőedző kívánságlistájának élén áll.

A Bild információja szerint sérülésének kezeltetése miatt Ben-Hatira hiányzott a szezon végi megbeszélésről, amikor Dárdai minden egyes labdarúgóval leült beszélgetni a jövőről, ám ügynöke, Roger Wittmann tájékoztatta a lehetőségekről. A játékos iránt korábban intenzíven érdeklődött a Galatasaray, így elképzelhető, hogy a török együttes ezúttal is opció lehet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik