Légiósok: a Dinamo elnöke meggyőzte Dzsudzsákot

Vágólapra másolva!
2015.06.20. 14:12
null
Fordulat a Dzsudzsák-sztoriban?
Orosz sajtóértesülés szerint a Dinamo Moszkva elnöke megegyezett Dzsudzsák Balázzsal a szerződéshosszabbításról, ám a magyar szélső jövője továbbra is bizonytalan.

„A Hertha tényleg érdeklődött Dzsudzsák iránt. Beszéltem a játékos ügynökével, aki elmondta, hogy több ajánlatuk is van. Sikerült azonban rábeszélnem Dzsudzsákot a hosszabbításra. Megállapodtunk, meglátjuk, mit hoz a jövő" – idézi a TASZSZ orosz hírügynökség Borisz Rotenberget, a Dinamo Moszkva elnökét, aki hangsúlyozta, hogy Dzsudzsák Balázs jövője a megállapodásuk ellenére továbbra is bizonytalan.

Dzsudzsák Balázs szerződése decemberben lejár a Dinamo Moszkvánál, ráadásul az orosz csapatot az UEFA kizárta az Európa-ligából. Ha a Dinamo nem akarja ingyen elveszíteni a magyar szélsőt, akkor még a nyáron el kell adnia. Az utóbbi napokban a Dárdai Pál által irányított Hertha tűnt a legesélyesebb befutónak az érdeklődő klubok közül.

Az UEFA indokul azt hozta fel, hogy az orosz klub vétkes a túlzott futballistafizetésekben és a szabálytalan – az egyesületnek indokolatlanul magas támogatást garantáló – szponzori szerződésekben. A Dinamo vezetősége ígéretet tett arra, hogy véget vetnek a túlköltekezésnek, az újonnan szabályozott bérpolitikának megfelelően leszállítják a futballisták fizetését, s a jövőben tartózkodnak a túl sokba kerülő játékosok szerződtetésétől.

A gárda azzal szerezte meg az Európa-liga 2015–2016-os szezonjában való részvétel jogát, hogy az orosz bajnokságban legutóbb negyedikként végzett.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik