Jens Lehmann ismét a Bundesligában, a Vfb Stuttgartot szolgálja

Vágólapra másolva!
2008.06.03. 19:39
Jens Lehmann visszatér a német labadarúgó-bajnokságba. Az Arsenal kapusa egyéves szerződést írt alá a 2006-07-es szezon bajnokcsapatával, a Vfb Stuttgarttal. A hírt a német klub kedden jelentette be.
Jens Lehmann hazatér
Fotó: Action Images
Jens Lehmann hazatér
Jens Lehmann hazatér
Fotó: Action Images
Jens Lehmann hazatér

Jens Lehmann az Európa-bajnokság után csatlakozik új csapatához, a Vfb Stuttgarthoz. A német klub azután igazolhatja le a válogatott elsőszámú kapusát, hogy lejár szerződése eddigi klubjával az Arsenallal.

Lehmannt – miután megromlott viszonya a londoni csapat menedzserével, Arséne Wengerrel – több csapat is szerette volna soraiban tudni. A kapus végül a Wolfsburg és a Borussia Dortmund ajánlatát visszautasítva a Stuttgart szerződéstervezetét fogadta el, amely gárdávalegyéves szerződést kötött.

A német kapus eddig 54-szer húzhatta magára a válogatott címeres mezét. A 2006-os világbajnokság óta a Nationalelf elsőszámú kapusa, ám az Arsenalban kiszorult a kapuból. Így váltania kellett.

A kapus átigazolásáról már a délelőtti órákban is hallani lehetett, ám a találgatások után most vált hivatalossá a játékos klubcseréje. A hírt a német klub hivatalos honlapja közölte.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik