Németország: Uli Hoeness tagadja, hogy Lehmann érkezik nyáron

Vágólapra másolva!
2008.01.23. 14:49
Nem szerződik a Bayern Münchenhez a nyári átigazolási időszakban Jens Lehmann (képünkön), ezt Uli Hoeness, a bajorok menedzsere jelentette ki

Az Arsenalnál szeptember óta kegyvesztetté vált Lehmannt tartották a szezon végeztével visszavonuló 38 éves Oliver Kahn egyik lehetséges utódjának, Hoeness azonban egy szerdai sajtótájékoztatón cáfolta, hogy kapcsolatban állnának a szintén 38 éves válogatott hálóőrrel, mert Kahn visszavonulása után szeretnének lehetőséget adni a fiatal Michael Rensingnek.

„Értelmetlen lenne egy 38 éves kapus helyére egy másik 38 évest szerződtetni, és nehezen hiszem, hogy Jens olyan játékos, aki szívesen várna arra, hogy Michael sérülése vagy egyéb ok miatt lehetőséghez juthasson” – mondta a korábbi kiváló labdarúgó.

Az 1999 és 2003 között a Borussia Dortmund hálóját őrző Lehmann Jelenleg csak második számú kapus Manuel Almunia mögött, de már ott toporog a sarkában a rendkívül tehetséges Lukasz Fabianski is.

A veterán hálóőr nyilatkozataiban többször utalt rá, hogy szeretné elhagyni az Arsenalt, és olyan klubba szerződni, ahol rendszeres játéklehetőséghez jut, mert mindenképpen ott akar lenni a nyári Európa-bajnokságon
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik