A Werder Bremen együttese a BL-győztes Carlos Albertóval erősített

Vágólapra másolva!
2007.07.13. 22:41
A német első osztályú Werder Bremen labdarúgócsapata péntek este bejelentette, hogy hosszú huzavona után sikerült négy évre szerződtetnie a brazil támadó középpályást, Carlos Albertót a Corinthians csapatától. Thomas Schaaf csapatának negyedik brazil játékosa a klub történetének legdrágább átigazolása.
Carlos Alberto újra Európában bizonyíthat
Carlos Alberto újra Európában bizonyíthat
Carlos Alberto újra Európában bizonyíthat
Carlos Alberto újra Európában bizonyíthat

Az átigazolás anyagi részletei nem kapta nyilvánosságot, de a német sportsajtó szerint a támadó szerződtetése 8,5 millió eurót ért meg az észak-németeknek.

A csatárként is bevethető Carlos Alberto négy évre igazol a Bundesliga legutóbbi idényében bronzérmet szerzett együtteshez.

A 22 éves játékos Németországba szerződése hetek óta napirenden volt, de a Corinthians elnöke, Kia Joorabchian ellen indított jogi eljárások miatt a brazil klub illetékesei sokáig jegelték az ügyet.

Carlos Alberto a Fluminense csapatában kezdte meg pályafutását 2000-ben, hogy aztán négy év múlva Európába szerződjön az FC Porto csapatához.

Jose Mourinho gárdájával 2004-ben Bajnokok Ligája-győzelemig jutott, a Monaco elleni döntőben ráadásul ő szerezte az első találatot.

A portóiakkal a BL-cím mellett Interkontinentális Kupa-győzelemig, portugál bajnoki címig, portugál Szuperkupa-sikerig jutott a rio de janeirói születésű futballista.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik