Szélesiék kikaptak Nürnbergben

Vágólapra másolva!
2007.02.18. 19:26
A Bayern München után a Cottbust is megverte hazai pályán a Nürnberg, az egyetlen gólt Beauchamp szerezte. Szélesi Zoltán végig a pályán volt.
A görög légiós Gekasz (Bochum) korai duplája sokat ért Bielefeldben
kicker.de
A görög légiós Gekasz (Bochum) korai duplája sokat ért Bielefeldben
A görög légiós Gekasz (Bochum) korai duplája sokat ért Bielefeldben
kicker.de
A görög légiós Gekasz (Bochum) korai duplája sokat ért Bielefeldben

Szavazás

Melyik csapat nyeri a német bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
Hans Meyer együttese esélyeshez méltóan kezdett, helyzeteket alakított ki, és ha az előző fordulóban duplázó Szaenko kicsit jobban koncentrál, akkor már a vezetést is megszerezhették volna.

Az első percek megilletődöttsége után magára talált a Cottbus, igaz, Petrik Sandernek a hátsó alakzatot át kellett rendeznie Mitreszki sérülése miatt.

Vittek állt a legközelebb a gólszerzéshez, a 37. percben egy szép csel után a felső kapufát találta el a szlovák játékos.

A második félidőben is sokáig döntetlenre állt a meccs, majd a 70. perc után felpörögtek az események: a csereként beállt Ziebig a 72. percben megkapta a második sárga lapját. Még nem tudta rendezni a sorait a Cottbus, amikor már a hálóban táncolt a labda: Beauchamp volt eredményes.

A Cottbus a hátralévő időben már nem tudott fordítani, így elvesztette a mérkőzést. Szélesi Zoltán végig a pályán volt.

Frank Geideck, a Bielefeld új edzője bemutatkozó mérkőzésén a Bochum ellen küldte harcba csapatát. A szakvezető szinte még el sem foglalta a helyét a kispadon, amikor már hátrányban volt csapata: a vendégek görög csatára, Gekasz a második percben betört a tizenhatoson belülre, majd hét méterről a hálóba lőtt.

A tizedik percben Gekasz megduplázta az előnyt: Epalle tette mellel a támadó elé a labdát, ő lefutotta védőjét, majd 15 méterről a sarokba lőtt.

A Bielefeld a 26. percben Wichniarek révén szépített, a lengyel csatár elvette Yahiától a labdát, majd Drobny hálójába vágta a játékszert.

A szünetben nem sikerült rendeznie a sorokat az Arminiának, Dabrowski egy szép kontra után megszerezte a harmadik vendégtalálatot is. A hátralévő időben már nem változott az eredmény.

BUNDESLIGA, NÉMET ÉLVONALBELI LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁG:

22. FORDULÓ:
Nürnberg-Cottbus 1-0 (Beauchamp 72.)
Bielefeld-Bochum 1-3 (Wichniarek 26. ill. Gekasz 2., 10., Dabrowski 51.)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik