Kahn elégedetlen a csapat hozzáállásával

V.SZ. V.SZ.V.SZ. V.SZ.
Vágólapra másolva!
2007.02.18. 15:06
Oliver Kahn, a Bayern München veterán portása és csapatkapitánya a tegnapi, Alemannia Aachen elleni vereség után elkeseredésében játékostársai büszkeségét célozta meg, és felhívta a figyelmüket arra, hogy több szenvedéllyel és elkötelezettséggel kellene küzdeniük a csapatért.
Oliver Kahn érthetően csalódott a Bayern játéka miatt
Oliver Kahn érthetően csalódott a Bayern játéka miatt
Oliver Kahn érthetően csalódott a Bayern játéka miatt
Oliver Kahn érthetően csalódott a Bayern játéka miatt

„A Bayern München rengetet tett értünk, játékosokért, és itt az ideje, hogy ezt visszafizessük – jelentette ki a portás a mérkőzést követően. – Nyilvánvaló, hogy a legkevesebb, amit tennünk kell az az, hogy foggal-körömmel harcolunk minden meccsen. Több szenvedéllyel kellene ezt csinálnunk. Mostanában mintha hiányozna a régi küzdőszellem.”

A müncheni gárda ebben az évben mindössze négy pontot szerzett, három alkalommal a Felix Magathot felváltó Ottmar Hitzfeld vezette a csapatot, de ebből már kétszer vele is kikaptak.

Az újabb bajnoki címvédés már kikerült a látókörből, de a harmadik hely megszerzése és a továbbjutás a Bajnokok Ligájából így is erősen motiválhatja a játékosokat.

A szezonban már hetedik vereségét elszenvedő Bayern 37 ponttal jelenleg a listavezető Schalke 04, az őt követő VfB Stuttgart és Werder Bremen mögött a Bundesliga negyedik helyén áll.

Legközelebb kedden játszanak a BL-ben a Real Madrid otthonában, és Kahn szerint a hozzáállás gyökeres megváltozására van szükség.

„Most a legnagyobb problémánk az, hogy nem hisszük el, hogy akár hátrányból is nyerhetünk. Ennek megváltoztatásán keményen kell dolgoznunk” - tette hozzá a kapus.

Ehhez kapcsolódik, hogy nagy valószínűséggel pályára lép a Real Madridban Ruud Van Nistelrooy is, aki egy ideje már a spanyolok első számú gólszerzőjévé avanzsált.

A holland csatárért versenyben volt a Bayern München is akkor, amikor távozott a Manchester Unitedtől, de a játékos végül mégis a királyi gárdát választotta.

Ez akkor érzékenyen érintette a müncheni klubot, azóta pedig több kulcsjátékosa is bejelentete távozását vagy visszavonulását.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik