Owen Hargreaves készen áll a pénteki visszatérésre

Vágólapra másolva!
2007.01.31. 10:40
Owen Hargreaves készen áll a visszatérésre, s a jelenlegi tervek szerint pénteken pályára lép a Bayern München labdarúgócsapatában. Az idei két bajnokin csak 1 pontot szerző bajorok a Nürnberg ellen szeretnék megszerezni első győzelmüket, s Felix Magath vezetőedző már számíthat az angol középpályásra. A 25 éves klasszis másfél hete készülhet teljes intenzitással, s elmondása szerint egyáltalán nem érez fájdalmat.
www.bbc.co.uk
www.bbc.co.uk

„Folyamatosan készülök, s szerencsére semmi sem gátol abban, hogy minden edzésfeladatot elvégezzek” – mondta Hargreaves, majd hozzátette: - Nagyon türelmes voltam az elmúlt négy hónapban, s most már reális célkitűzést jelent a pénteki szereplés. Nem vagyok ideges a közelgő visszatérés miatt, s természetesen nagyon megbecsülöm, hogy ismét teljesen egészséges vagyok. Természetesen osztom azt a véleményt, hogy az ember egészsége a legfontosabb.”

Hargreaves szeptember közepén szenvedett lábtörést, s novemberben könnyű edzésekkel kezdte meg a felkészülést. Januárban már részt vehetett a Bayern München dubai edzátáborozásán, s másfél hete gyakorolhat teljes intenzitással.

„Tudom, hogy időre lesz szükségem ahhoz, hogy felvegyem a mérkőzések ritmusát, így egyelőre nem is gondolhatok kilencven perces játékra. Nagyon várom már, hogy ismét kifussak a pályára, hiszen különleges jó érzést jelent, amikor hetven ezer szurkoló előtt futballozunk és nyerjük a mérkőzéseket. Ezt a mindennapok során nem lehet felülmúlni vagy helyettesíteni.” – jelentette ki Owen Hargreaves, akit a januári átigazolási időszakban is meg akart szerezni a Manchester United, s brit lapértesülés szerint nyáron már sor kerülhet a klubcserére.


A 25 éves középpályás ezúttal nem beszélt az angol együttesről, sőt jelenlegi közösségét méltatta.

„Sokáig voltam távol az együttestől, s már hiányzott az öltözői hangulat. Ezt az összes futballista imádja, hiszen különböző érdekes személyek veszik körül. Különleges dolgot jelent, hogy huszonöt különböző személyiség egy közös célért hajt, a sikerért. Ez remek dolog, s nagyszerű érzést jelent, hogy én is részese lehetek ennek.” – zárta mondandóját a válogatott labdarúgó.

Szavazás

Melyik csapat nyeri a német bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik