Miroslav Klosét vinné a Juventus

Vágólapra másolva!
2006.12.04. 13:16
A Juventusban folytathatja pályafutását Miroslav Klose, a Werder Bremen és a német válogatott csatára. Az előző szezonban 25 találatig jutó futballistáért 15 millió eurót adna a torinói csapat.
Miroslav Klose
Reuters
Miroslav Klose
Miroslav Klose
Reuters
Miroslav Klose
Bejelentkezett a német labdarúgó-bajnokság gólkirályáért a másodosztályba száműzött Juventus labdarúgócsapata.

A Tuttosport című olasz lap szerint a torinóiak sportigazgatója, Alessio Secco napokon belül Brémába utazik, hogy német kollégájával, Klaus Allofsszal tárgyaljon Klose átigazolásáról.

A hírek szerint az északnémet együttes 20 millió euró ellenében engedné el egyik legjobbját, a Juventusnál ezt sokallják, ők „csak” tizenötöt fizetnének érte.

A 28 éves támadó az előző szezonban 26 találkozón 25 gólt szerzett, idén is jól megy neki, ugyanis 13 mérkőzésén tízszer volt eredményes, legutóbb a Hertha hálóját terhelte meg két góllal.

A Juventust az előző idény után megfosztották bajnoki címétől, mi több, visszasorolták őket a másodosztályba és pontokat is levontak tőlük. A visszasorolás után a csapatot több alapembere is elhagyta, mint például Fabio Cannavaro és Emerson (Real Madrid), Lilian Thuram és Gianluca Zambrotta (Barcelona), vagy Zlatan Ibrahimovic és Patrick Vieira (Internazionale).

A Werder is figyel egy csatárt, az idei szezon egyik felfedezettje, az aacheni Jan Schlaudrauff azonban télen még biztosan nem igazol Brémába (így valószínűleg Klose távozásáról sem lehet szó nyár előtt). A brémaiak mellett még a Leverkusen is szeretné elvinni a válogatottba is meghívott támadót, akinek ára állítólag 1,2 millió euró.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik