Chema Rodríguez: Négy évig küzdöttünk Párizsért; 9 napig együtt készül a Rossi-keret

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2024.03.18. 22:25
null

 

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:

Megvan az olimpiai kvóta, és mindenki hős, aki kiharcolta. Férfi kézilabda-válogatottunk a portugálok elleni sikerrel ért révbe, de Chema Rodríguez kapitány hangsúlyozza, hogy ebben a diadalban az egész ciklus munkája benne van. Imre Bence pedig azt emelte ki, hogy nem ő itt a nemzeti hős, hanem az egész csapat azzá vált. Címlapsztori Vincze Szabolcstól és Bobory Balázstól két oldalon.

Újra együtt a labdarúgó-válogatott kerete. Marco Rossi fiai egésze jövő keddig dolgozhatnak Telkiben, miközben a törökök és a koszovóiak ellen is tesztelhetik a felkészültségüket. Vancsa Zalán és Bolla Bendegúz mondta el érzéseit az előttük álló napokról – és természetesen már a nyári Európa-bajnokságról is.

Gáspár Dávid és Kiss Dávid – két edző, két véglet. A soproniak mestere csodaszámba menő MK-győzelemről beszél Győri Ferencnek, míg a remek alapszakasz után az ICEHL-ből a negyeddöntőben kieső fehérvári hokisoké Pozsonyi Szilárdnak összegezte a felemás idényt. 

És ha kedd, akkor Junior-melléklet: U17-es elitkör előtt a labdarúgók, utolsó korosztályos világversenyére készül a junior női kézilabda-válogatott, beváltak a közös osztrák-magyar utánpótlás hokibajnokságok.

A NEMZETI SPORT NAPILAPOT DIGITÁLIS FORMÁBAN ITT OLVASHATJA EL!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik