Videó: Ibra az űrben, „csak egy Zlatan létezik”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.09. 11:44
Zlatan Ibrahimovic mint páncélruhás szuperhős? A svéd csatár egyébként is a futballvilág egyik legszínesebb alakja, úgyhogy különösebben nem lepődünk meg rajta, hogy immár saját mobiltelefonos játékot neveztek el róla.

A Zlatan Legends nevű alkalmazást augusztus 17-én mutatják be, de néhány apróság már a kedden közzétett reklámfilmből kiderült. A játék az űrben játszódik a Vasemberéhez kísértetiesen hasonló páncélban harcoló Ibrahimovic főszereplésével, ám nagy kérdés, hogy pontosan ki vagy mi ellen harcol.Zlatan Legends nevű alkalmazást augusztus 17-én mutatják be, de néhány apróság már a kedden közzétett reklámfilmből kiderült. A játék az űrben játszódik a Vasemberéhez kísértetiesen hasonló páncélban harcoló Ibrahimovic főszereplésével, ám nagy kérdés, hogy pontosan ki vagy mi ellen harcol.

„Ezen a napon az univerzum megtudja, hogy csak egy Zlatan létezik” – hangzik el a körülbelül egyperces kisfilmben, amely máris beizzította a rajongókat.

A szurkolókat persze leginkább az izgatja, hol folytatja pályafutását a 35 éves futballista. A hírek szerint vannak ajánlatai az Egyesült Államokból, érdeklődik iránta a Milan is, és az sem zárható ki, hogy visszatér a Manchester Unitedhez, amellyel az előző idényben megnyerte többek között az Európa-ligát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik