Videó: három piros, 40 szabálytalanság – eddig bírták a szurkolók

Vágólapra másolva!
2015.08.03. 12:10
Vasárnap a bolgár CSZKA Szófia az izraeli Ironi Asdoddal játszott felkészülési mérkőzést, a találkozót barátságosnak nevezni nem nagyon lehetett. Az Asdod labdarúgói összesen 40 (!) szabálytalanságot követtek el a bolgár csapat játékosai ellen, aminek meg is lett az eredménye, a játékvezető három piros lapot is kiosztott. A Szófia szurkolóinál a 90. percben, az utolsó kiállításnál telt be a pohár…

Az Asdod 1–0-ra vezetett, amikor egyik játékosa a 90. percben egy durva szerelés miatt piros lapot kapott. Az eset után a pályán kisebb balhé alakult ki, ezt pedig már a bolgár szurkolók sem hagyták szó nélkül: először csak vizespalackokat kezdtek a pályára dobálni, majd nemes egyszerűséggel berohantak a játéktérre, és kergetni kezdték az izraeli labdarúgókat, akik annyira megijedtek a feléjük közeledő drukkerektől, hogy felrohantak a lelátóra. Szerencsére senkinek sem esett bántódása, és néhány perc után sikerült kimenekíteni a vendég csapat tagjait.

A Sportal.bg hírportál szerint a bolgár szurkolókat az asdodi játékosok kemény, agresszív stílusa – három piros lapot szedtek össze és 40 szabálytalanságot követtek el a barátságosnak kicsit sem nevezhető mérkőzés folyamán – hergelte fel. Persze nem árt megemlíteni, hogy a CSZKA Szófia úgynevezett „G-szektora” egyébként is hírhedt az erőszakos cselekedeteiről, nem először történt hasonló eset a klubnál.

Hatalmas balhé a felkészülési mérkőzésen

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik