Videó: elcsukló hangon mesél Mourinho, hiányzik neki a futball

Vágólapra másolva!
2019.08.18. 17:00
A Sky Sports nemrég készített dokumentumfilmet a legutóbb a Manchester Unitednél edzősködő José Mourinhóról. A közösségi médiában a napokban ennek a videónak egy részlete terjedt el: a portugál szakember könnyek között mesél arról, mennyire hiányzik neki a futball.

„Az első pillanatban, amikor a profi futball világába érkeztem, éreztem, hogy ráhangolódtam. Azóta elég komolyan mentek a dolgok. Elég komolyan mentek, egészen mostanáig. Megállás nélkül. De most, hogy vége, képtelen vagyok kiélvezni. Ehelyett hiányzik.”„Az első pillanatban, amikor a profi futball világába érkeztem, éreztem, hogy ráhangolódtam. Azóta elég komolyan mentek a dolgok. Elég komolyan mentek, egészen mostanáig. Megállás nélkül. De most, hogy vége, képtelen vagyok kiélvezni. Ehelyett hiányzik.”

Mourinho ebben az idényben a Sky Sports szakértőjeként dolgozik, de szívesen visszatérne az edzősködéshez. Németországot sem zárta ki mint lehetséges következő célállomás – ott korábban nem dolgozott az 56 éves tréner.

„Jelenleg németül tanulok, nem beszéltem ezt a nyelvet korábban. Beszélek angolul, spanyolul, franciául, portugálul és olaszul. Nem zárok ki semmit, Németországot sem.”


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik