HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2015.03.10 16:30 Frissítve: 2015.04.16 09:48

TV GO: meccs és film egy időben!

Nem kell lemondanunk kedvenc filmjeinkről vagy a legjobb mérkőzésekről, ha otthonunktól távol vagyunk. Okostelefonon, tableten vagy laptopon a TV GO segítségével mindezeket élőben nyomon követhetjük. (x)

HIRDETÉS

 

Ami nem is olyan régen még a sci-fi kategóriájába tartozott, immár valósággá vált. A Telekom lehetővé tette, hogy kedvenc tévéműsorainkat, filmjeinket, sorozatainkat, sportközvetítésünket már nemcsak otthon a kanapén, vagy a hálószobánkba helyezett tévé képernyőjén, hanem bárhol járva az országban is nézhessük.

A legszerencsésebb helyzetben azok vannak, akik már rendelkeznek Telekom TV-előfizetéssel: a TV GO alkalmazás díjmentes letöltése, majd egy egyszerű és szintén díjmentes regisztrációt követően vezeték nélküli eszközeikkel (laptop, tablet, okostelefon), folyamatos szélessávú internetkapcsolat birtokában bárhol és bármikor nézhetnek élő tévéműsort az országban. A TV GO-n keresztül már több mint 40 tévécsatorna (köztük a vezető magyar kereskedelmi adók) adásait nézhetik egyetlen kattintással – mindezt külön díj fizetése nélkül! De ez csak egy a TV GO szolgáltatás kínálatából! Bárki, tehát azok is, akik még nem rendelkeznek Telekom TV-előfizetéssel, a TV GO szolgáltatáson keresztül elérhető Videotéka széles kínálatából válogathatnak – lényegesen olcsóbban kölcsönözhetnek és nézhetnek filmeket, mint amennyibe egy mozijegy kerül. Ráadásul ezért a filmélményért sehová sem kell menni: mozizhatunk a vonaton, repülőre várva, vagy akár a parkban egy padon.

A TV GO a családi béke megőrzésének fontos „eszköze": mostantól nincs több vita, mit nézzen a család főműsoridőben. Miközben anyu kedvenc sorozatát figyeli, apu a tabletjén a focimeccs aktuális meccsét követheti a másik szobában.

És ha már film: a TV GO-n az élményt a filmekkel kapcsolatos információk teszik gazdagabbá.
A szolgáltatás segítségével ugyanis nemcsak mozizhatunk és tévézhetünk, hanem filmekkel kapcsolatos legfrissebb híreket és kritikákat is elolvashatjuk.

A TV GO folyamatosan bővülő kínálatáról, az ajánlat pontos részleteiről, feltételeiről a www.telekom.hu tájékozódhatunk.

 
 
 

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.13 22:00:01

Minden más foci VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Nagy átka ez a flancos játékvezetői reform a világ labdarúgásának. A fene nagy digitalizálással, a túlszabályozás miatt az unalom gödrébe taszajtják a játékot.

HIRDETÉS
HIRDETÉS