Kézi: szerződést hosszabbított névadó szponzorával a Telekom Veszprém

CS. B., MTICS. B., MTI
Vágólapra másolva!
2022.06.15. 15:57
null
Szerződést hosszabbított névadó szponzorával a Telekom Veszprém (Fotó: Török Attila)
A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata négy évvel, 2026 nyaráig meghosszabbította szerződését a névadó szponzorával.

 

A telekommunikációs cég a szerdai közleményében jelezte, hogy a megállapodás értelmében a következő négy évben tovább segíti a veszprémi klubhoz tartozó férfi felnőttcsapat és az utánpótláscsapatok munkáját. Kiemeli azt is, hogy a Magyar Telekom és jogelődjei 1997 óta támogatják a veszprémi férfi kézilabdaklubot, 2016 óta pedig a Telekom névadó szponzora is a felnőtt és utánpótláscsapatoknak. A cég telekommunikációs eszközökkel és szolgáltatásokkal is segíti a csapat sikeres felkészülését a hazai és a nemzetközi meccsekre, a csapat „otthonában”, a Veszprém Arénában például wifi szolgáltatást biztosít az odalátogató drukkereknek.

„Büszkék vagyunk rá, hogy a Telekom Veszprém leghűségesebb támogatójaként kerek negyed évszázada állhatunk a csapat mellett, amely nemcsak hazánkban az egyik legsikeresebb, de a nemzetközi sportéletben is rangot vívott ki magának az évek során” – fogalmazott Rékasi Tibor vezérigazgató.

A Magyar Kupa-győztes, bajnoki második Veszprém szombaton és vasárnap a Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjében szerepel.

(MTI)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik