R. Carlos: Ma beszélek az elnökkel Gerrardról, Lampardról

Vágólapra másolva!
2011.09.29. 19:17
null
Roberto Carlos (jobbra) még futballozni szeretne (Fotó: fc-anji.ru)
Bár ideiglenesen az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Anzsi Mahacskala játékos-edzője lett, Roberto Carlos még futballozni szeretne. A 38 éves brazil játékos elmondta, ma egyeztet a klub elnökével a téli átigazolásokról, és úgy véli, Neymar januárban már korábbi csapata, a Real Madrid futballistája lesz.

Mint beszámoltunk róla, Gadzsi Gadzsijev menesztése után átmenetileg Roberto Carlos lett a Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató Anzsi Mahacskala játékos-edzője, és a brazil futballista elmondta, ma már a téli átigazolásokról egyeztet a klub tulajdonosával, Szulejman Kerimovval.

„Ez csak átmeneti megoldás, mivel én még futballozni szeretnék. Az edzők élete nagyon kemény. Úgy képzelem el, hogy a jövőben Madrid, Sao Paulo és Moszkva között fogok ingázni, és vezető szerepem lesz. Ma este együtt vacsorázom az Anzsi elnökével, és a következő idény előtti lehetséges igazolásokról beszélünk majd. Olyan nevekről, mint Gerrard, Lampard vagy Pires. Ami az edzőket illeti, számos név van, mint Capello, Hiddink, Luxemburgo, Scolari… Luis nem megy Mallorcába? Akkor itt szívesen fogadnánk!” – mondta Roberto Carlos a Radio Marcának.

A brazil futballista természetesen korábbi csapatáról, a Real Madridról is beszélt, és elárulta, továbbra is gyakran beszél Neymarral.

„Mondtam neki, hogy hagyja abba a viccelődést, és írjon alá a Real Madridhoz. A múlt héten mondtam neki, hogy most már tényleg szerződjön Madridba. Ismerem őt és a szüleit, nagyszerű emberek. Az a helyzet, hogy Brazíliában ő most olyan, mint egy popsztár, és az ügynökei gátolják. De ha rajta múlna, már aláírt volna a Madridhoz. Neymar olyan a Santosnak, mint Messi a Barcelonának vagy Cristiano a Madridnak. Hatalmas összegekről van itt szó, de arra számítok, hogy januárban már a Real játékosa lesz” – jelentette ki Roberto Carlos, aki szerint Kaká kiválóan játszik az utóbbi időben, míg Lionel Messit ő is csodálja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik