HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.12.08 08:10 Frissítve: 2018.12.08 08:55

PSG: Mbappé és Neymar marad! – a klub kiakadt a médiára

A Paris Saint-Germain labdarúgócsapata a hivatalos honlapján tett közzé egy közleményt, melyben határozottan tagadja, hogy bármelyik klasszisát is eladná, hogy ezáltal megfeleljen a pénzügyi fair play előírásainak. A klub továbbá odaszúr Franciaország vezető sportlapjának, a L'Équipe-nek.

HIRDETÉS
Neymar és Mbappé marad, a PSG kiakadt a L'Équipe állításaira (Fotó: AFP)

 

A PSG a francia vezető sportportál, a L'Équipe péntek esti írására reagált, amelyben az olvasható, hogy a párizsi együttes azért, hogy elkerülje az UEFA szankcióját a pénzügyi fair play (FFP) megsértése miatt, eladná egyik klasszisát, Neymart vagy Kylian Mbappét. 

A klub hozzáteszi, hogy néhány nappal ezelőtt is megjelent egy negatív hangvételű cikk, amely Edinson Cavani elpasszolását taglalta – a PSG ennek kapcsán megjegyzi, az írást épp a Strasbourg elleni meccs napján publikálták.

„A Paris Saint-Germain határozottan cáfolja a L'Équipe által írtakat, miszerint akár Neymart, akár Kylian Mbappét eladná, hogy megússza az UEFA szankcióját – olvasható. – Ezen állítások teljesen hibásak és nevetségesek, s igazából csak rossz légkört teremtenek a csapat körül, valamint a klubot a média középpontjába helyezik. A PSG kénytelen megkérdőjelezni a L'Équipe tevékenykedését, amely csak arra irányul, hogy gerjessze az indulatokat a gárda körül, de megkérdőjelezi a lap hátterében tevékenykedő szerkesztői vonalat is, amely nyilvánvalóan nem szimpatizál a Paris Saint-Germainnel. Példának okáért néhány napja is napvilágot látott egy cikk, melyben azt írják, hogy a PSG meg akar válni »a gyengélkedő Cavanitól«.

…Hiába a L'Équipe folyamatos próbálkozása, hogy aláássa a klubunk jó hírnevét és tevékenységét, a Paris Saint-Germain Franciaország legnépszerűbb és legsikeresebb csapata, ez pedig csak megerősít minket azon vágyunkban, hogy továbblépjünk, és a továbbiakban csak jóhiszemű felekkel folytassunk párbeszédet.” 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.12.16 08:34:21

Minden más foci VINCZE SZABOLCS

INTERJÚ. Maradonáról, a magyar válogatottról és a hozzá hasonlónak tartott horvát Luka Modricról.

2018.12.10 11:49:38

Minden más foci nemzetisport.hu

Téli szünetre vonul az NB II • Befejeződik a rövid pályás úszó-világbajnokság.

2018.11.21 22:28:02

Minden más foci BACSKAI JÁNOS

RETRÓ CSERÉK. Az ék két szélsőt is transzfertáncba vitt, miközben Kertész, Lakinger és Paróka...

2018.12.11 23:49:27

Minden más foci MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Doha ugyanis, semmiség, 14 millió eurót kínált csak azért, hogy megrendezhesse a mérkőzést. Bónuszként pedig felajánlotta, hogy állja a két csapat 40-40 tagú küldöttségének utazási és ott-tartózkodási költségeit.

2018.12.10 11:48:24

Minden más foci nemzetisport.hu

Magyarokkal rajtol a hangcsoui rövid pályás úszó-világbajnokság.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS