PSG: Inkább fogd be a pofád – Dani Alves Forlán ribancozására

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.21. 16:49
null
Lassan már mindenki beszól mindenkinek – most Dani Alvesen volt a sor (Fotó: AFP)
Oda-vissza megy a szurkálódás az érintettek, valamint a témával kapcsolatban megszólalók között, amióta kirobbant a balhé Neymar és Edinson Cavani között a Paris Saint-Germainnél.

A cirkuszt most épp Dani Alves folytatta, aki Diego Forlán szavaira reagált.

Mint ismert, az uruguayi azt nyilatkozta, számára érthetetlen, amit Dani Alves csinált a tizenegyesnél, amelyből kirobbant az egész balhé. „Cavaninak nem adta oda a labdát, Neymarnak viszont igen, mintha az ő ribanca lenne.”

Az ominózus eset

Dani Alves most a Twitteren válaszolt Forlánnak.

„Nem tudom, milyen meccset láttál, de én egyik csapattársamtól sem vettem el a labdát, épp tőlem vették el ők… És csak hogy tudd, a legutolsó gólt szabadrúgásból én szereztem a PSG-ben, úgyhogy inkább fogd be a pofád, és ne szítsd a viszályt az én nevemet felhasználva.”

Mint megírtuk, Neymar először megharagudott uruguayi csapattársára, amiért az érkezésekor nem ajánlotta fel neki a büntetők elvégzésének lehetőségét. Ez az elmélet néhány nappal ezelőtt még csak spekulációnak számított, a Lyon elleni vasárnapi bajnokin azonban mindenkinek világossá válhatott. A találkozó 80. percében – még 1–0-s állásnál – Kylian Mbappé lerántásáért a PSG büntetőt kapott, amelyhez Cavani készülődött – bár Dani Alves először Neymarnak adta oda a labdát.

A brazil támadó utolsó kísérletként még odasétált az uruguayihoz, hogy elkérje tőle, ám Cavani hajthatatlannak bizonyult, ragaszkodott a tizenegyes elvégzéséhez – amelyet aztán kihagyott.

Ezt követően arról lehetett hallani, hogy Neymart és Cavanit a mérkőzés után az öltözőben szét kellett választani, miután összetűzésbe keveredtek.

A két sztár csetepatéja azóta az egyik legfelkapottabb téma a sajtóban, a spanyol Sport egészen meghökkentő dologról számolt be: a lap úgy tudja, Neymar annyira berágott csapattársára, hogy állítólag a PSG vezetőségétől azt kérte, a klub adja el az uruguayi támadót, kettejük viszonya ugyanis annyira „ellehetetlenítette” a brazilt.

A Daily Mail szerint már meg is van, hogy mely csapatok érdeklődnek Cavani iránt, az angol forrás úgy tudja, a Juventus, az Inter és korábbi olasz együttese, a Napoli is vinné.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik