PSG: „Úgy viselkedett, mintha Neymar ribanca lenne”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.21. 13:50
null
Cavani nem adta át a labdát Neymarnak (Fotó: AFP)
Továbbra sem csitulnak a hangok a Paris Saint-Germainnél az Edinson Cavani és Neymar között történtek után: ezúttal az uruguayi honfitársa, Diego Forlán szólalt meg, aki nyilatkozatában nem kímélte sem Neymart, sem pedig a brazil támadóval köztudottan jó viszonyt ápoló Dani Alvest.

Cavani több tiszteletet érdemelne. Évek óta szórja a gólokat, és ő végzi el a tizenegyeseket, ezt pedig tiszteletben kellene tartani” – mondta Diego Forlán a Sport 890 rádióállomásnak, majd kitért Neymarra és Dani Alvesre.

Neymar ezt nem csinálta volna meg Messivel. Nem akarta, hogy Cavani végezze el a büntetőt, olyan volt, mint egy idegesítő kisfiú. Az ilyen problémák persze sok klubnál előfordulnak, az viszont számomra érthetetlen, amit Dani Alves csinált. Cavaninak nem adta oda a labdát, Neymarnak viszont igen, mintha az ő ribanca lenne– fogalmazott nem túl visszafogottan az uruguayi.

Mint megírtuk, Neymar először megharagudott uruguayi csapattársára, amiért az érkezésekor nem ajánlotta fel neki a büntetők elvégzésének lehetőségét. Ez az elmélet néhány nappal ezelőtt még csak spekulációnak számított, a Lyon elleni vasárnapi bajnokin azonban mindenkinek világossá válhatott. A találkozó 80. percében – még 1–0-s állásnál – Kylian Mbappé lerántásáért a PSG büntetőt kapott, amelyhez Cavani készülődött – bár Dani Alves először Neymarnak adta oda a labdát. A brazil támadó utolsó kísérletként még odasétált az uruguayihoz, hogy elkérje tőle, ám Cavani hajthatatlannak bizonyult, ragaszkodott a tizenegyes elvégzéséhez – amelyet aztán kihagyott.

Az ominózus eset

Ezt követően arról lehetett hallani, hogy Neymart és Cavanit a mérkőzés után az öltözőben szét kellett választani, miután összetűzésbe keveredtek.

A két sztár csetepatéja azóta az egyik legfelkapottabb téma a sajtóban, a spanyol Sport egészen meghökkentő dologról számolt be: a lap úgy tudja, Neymar annyira berágott csapattársára, hogy állítólag a PSG vezetőségétől azt kérte, a klub adja el az uruguayi támadót, kettejük viszonya ugyanis annyira „ellehetetlenítette” a brazilt.

A Daily Mail szerint már meg is van, hogy mely csapatok érdeklődnek Cavani iránt, az angol forrás úgy tudja, a Juventus, az Inter és korábbi olasz együttese, a Napoli is vinné.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik