PSG: Ibrahimovicék új meze Cavani eladását sejteti

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.29. 14:43
null
A PSG hétfőn bemutatott idegenbeli meze – Cavani nélkül (Fotó: psg.fr)
A francia bajnok Paris Saint-Germain bemutatta a 2014–2015-ös szezonra készült idegenbeli szerelését, amely az átigazolási pletykáknak is megfelelő alapot szolgáltat.

 

A fehér felsőből, piros nadrágból és fehér sportszárból álló garnitúra bemutatásához használt képen egy különbség feltűnik a hazai mez promotálásához júniusban használt, egyébként teljesen egyező fotóhoz képest: Edinson Cavanit eltüntették, a helyére Yohan Cabaye került, miközben az összes többi szereplő (David Luiz, Ibrahimovic, Matuidi és Thiago Silva) a helyén maradt.

A PSG júniusban bemutatott hazai meze – Cavanival (Fotó: psg.fr)
A PSG júniusban bemutatott hazai meze – Cavanival (Fotó: psg.fr)

A Napolitól 2013 nyarán 64.5 millió euróért igazolt támadó távozásáról már korábban is röppentek fel pletykák, Laurent Blanc vezetőedző állítólag nem ragaszkodik hozzá mindenáron. Cavani a 2013–2014-es szezonban 30 bajnoki 16 alkalommal volt eredményes, szerződése 2018-ig szól, neve legtöbbször a Manchester Uniteddel került szóba.

A Marca mindeközben már szinte kész üzletről ír, a spanyol lap szerint a pénzügyi fair play szabályai által szorongatott párizsiak kizárólag Cavani eladásával tudnák megengedni maguknak a Real Madridban futballozó Ángel Di María szerződtetését.

A PSG két argentin légiósa, Ezequiel Lavezzi és Javier Pastore is távozhat a nyáron, előbbiért a Liverpool érdeklődik hevesen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik