T. I. 2019.08.30 07:56 Frissítve: 2019.08.30 07:59

PSG: háromszoros BL-győztes érkezhet a kapuba – sajtóhír

A France Football és a spanyol As egyaránt lehozta a hírt, mely szerint a Real Madrid és a PSG közel áll a megállapodáshoz Keylor Navas és Alphonse Aréola elcseréléséről. A francia klub saját nevelésű hálóőre mellett további 15 millió eurót fizethet a háromszoros Bajnokok Ligája-győztes, 32 éves Navasért.

Keylor Navas a PSG-nél köthet ki (Fotó: AFP)

 

Bár a minap Zinédine Zidane vezetőedző úgy nyilatkozott, nem számol azzal, hogy Navas a nyáron elhagyná a „királyi gárdát”, spanyol és francia, egybehangzó lapértesülések szerint bármikor bejelenthetik a Costa Rica-i labdarúgó eladását.

Az As és a France Football is arról ír, a 32 éves kapuvédő a francia PSG-nél köthet ki, amely cserébe a 26 esztendős Alphonse Aréola játékjogát adhatja át, illetve plusz pénzt is fizet. Ez az összeg El Partidazo de COPE spanyol rádióműsor szerint 15 millió euró.

A 2014-ben szerződtetett Navas helye tavaly nyáron Thibaut Courtois érkezésével ingott meg a Realnál, az előző idényben csupán 10 bajnokin jutott szóhoz a belga posztrivális mellett, a jelenlegi évadban pedig még egyetlen percet sem töltött a pályán tétmérkőzésen. 

Navas neve már korábban is szóba került a PSG-nél, a korábbi pletykák szerint az esetleges Neymar-transzfer részeként került volna Madridból Párizsba.

2020.05.25 21:30:15

Minden más foci MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Elismerem, nem gondoltam arra, hogy a nagy futballrivalizálások kapcsán egészen Sigmund Freudig, a pszichoanalitika atyjáig is eljutok.