Real: meglepő szavak Zidane-tól, mégis marad Navas?

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2019.08.23. 13:04
null
Zidane szerint Keylor Navas nem megy sehová (Fotó: AFP, archív)
A Real Madrid francia vezetőedzője, Zinédine Zidane sajtótájékoztatót tartott, amelyen több témakörben is kérdezhették az újságírók. Az elmúlt napok eseményeinek fényében különösen meglepő, amit Keylor Navasról mondott.

 

Mint ismert, az utóbbi napokban folyamatosan arról hallani, hogy a rangsorban Thibaut Courtois mögé szoruló Costa Rica-i kapus a kevés játéklehetőség miatt távozna Madridból – már a Paris Saint-Germain, a Benfica és a Manchester United is felvetődött a háromszoros BL-győztessel kapcsolatban.

Erre jön Zidane, és ezt nyilatkozza ország-világ előtt:

„Nem tudom elképzelni a keretet Keylor nélkül. Fontos futballista, mindig is az volt. Nem számolok a távozásának lehetőségével, nekem nem mondta, hogy el szeretne menni. Itt van, szeretne játszani, be akarja mutatni, hogy ő is van olyan jó, mint a többiek, és eszerint dolgozik. Mindig is profi volt a hozzáállása. A helyzet nem változott, számolok vele.”

De azért hozzátette:

„Szeptember 2-ig még távozhatnak és érkezhetnek is játékosok.”

Ezt követően még a királyiakkal is hírbe hozott Neymarról is kérdezték a francia mestert, ám sok újat nem tudhattunk meg a szavaiból.

„Neymar? Én csak a holnapi mérkőzéssel foglalkozom.”

Arancha Rodríguez on Twitter

Zidane: "No veo la plantilla sin Keylor Navas. Es un jugador importante. Siempre lo ha sido. Yo no contemplo esa posibilidad".

 

A Real Madrid szombaton a Real Valladolidot fogadja a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) második fordulójában.

SPANYOL LA LIGA
2. FORDULÓ
19.00: Real Madrid–Real Valladolid (Tv: Spíler2)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik