Real Madrid: gigantikus ajánlat Neymarért, a PSG nemet mondott

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2019.08.22. 10:38
null
Továbbra is talány, mi lesz Neymar sorsa (Fotó: AFP)
A L’Équipe információi szerint a Real Madrid 100 millió euró mellett James Rodríguez, Gareth Bale és Keylor Navas játékjogát kínálta a Paris Saint-Germainnek Neymarért, ám a párizsi klub visszautasította a brazil labdarúgóért tett ajánlatot.

 

Adódik a kérdés: milyen ajánlatot fogadna el a PSG Neymarért, ha ezt sem!?

A L’Équipe úgy tudja, a Real Madrid 100 millió euróval, valamint három játékosa, James Rodríguez, Gareth Bale és Keylor Navas játékjogának felajánlásával próbálta meggyőzni a párizsiak vezetőségét Neymar elengedéséről, ám elutasító választ kaptak a francia fővárosból.

Leonardo, a PSG sportigazgatója állítólag úgy ítélte meg, hogy a felkínált pénzösszeg és a három labdarúgó összértéke együttesen sem éri el Neymar valós árát. A Marca hozzáteszi, a brazil sportvezető szívesebben vette volna, ha a királyiak Vinícius Júniort, Thibaut Courtois-t és Casemirót ajánlják fel az üzlet részeként, ám az ő elengedésükről Madridban hallani sem akarnak.

Így aztán folytatódhat tovább az alkudozás az érintettek között…

Eközben Barcelonában – a szerdai hírek szerint – még mindig kölcsönszerződésben gondolkodnak Neymar ügyében: a Cadena COPE rádióállomás arról számolt be, a katalánok legutóbbi ajánlata kölcsönvételről és jövő nyári kötelező vásárlási opcióról szólt, a teljes vételárat két év alatt fizetné ki a katalán gárda, de a párizsiak tetszését ez a megoldási forma sem nyerte el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik