Monaco: 48 órán belül bejelenthetik Henryt vezetőedzőnek – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.12. 14:14
null
Henrynak a Monaco lehet az első profi felnőttcsapata vezetőedzőként
A L'Équipe szerint 48 órán belül kinevezhetik Thierry Henryt a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő AS Monaco vezetőedzőjének.

A Monaco csütörtökön jelentette be Leonardo Jardim távozását. A portugál trénert négy év közös munka után menesztették, miután pocsékul kezdte a szezont az együttes: kilenc forduló után csupán a 18. helyen áll, míg a Bajnokok Ligája csoportkörében pontot sem szerzett.

Már Jardim kirúgása előtt arról szóltak a hírek, hogy a korábban játékosként a klubban nevelkedő Thierry Henry lehet az utód, de ott volt a jelöltek között Antonio Conte és Marcelo Gallardo is. Viszont a befutó a legújabb hírek szerint valószínűleg a korábbi francia válogatott támadó lesz, aki előrehaladott tárgyalásokat folytat a Monacóval, és állítólag már szombaton meg is érkezik, hogy véglegesítsék az alkut. A 41 éves szakembernek a Monaco lehetne az első profi felnőttcsapata vezetőedzőként.

Thierry Henry jelenleg a belga válogatottnál Roberto Martínez segítőjeként dolgozik, és a szövetségi kapitány nemrégiben megerősítette, hogy Henry mindenképpen ott lesz a kispadon a pénteki, Svájc elleni Nemzetek Ligája-összecsapáson.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik