nemzetisport.hu 2019.06.17 18:26 Frissítve: 2019.06.17 19:13

MLS: Interből az Interbe? Beckham vinné Icardit – sajtóhír

Argentin sajtóhír szerint az MLS-be készülő Inter Miami tulajdonosa, David Beckham kinézte magának az olasz Internazionale csatárát, Mauro Icardit.

 

Milánóból Miamiba mehet Icardi? (Fotó: AFP)


Az argentin Telam értesülései szerint a floridai csapat képviselői már fel is vették a kapcsolatot Icardival, aki kalandos idényen van túl Milánóban: a csatár hivatalosan térdsérülés miatt hiányzott két hónapig, nem hivatalosan viszont azért, mert csúnyán összekülönbözött több csapattársával és a vezetőedzővel.

Icardi felesége és ügynöke, Wanda Nara nemrég kijelentette, hogy a támadó a 2019–2020-as idényt még biztosan a milánói fekete-kékek futballistájaként játssza le, az Inter új vezetőedzője, Antonio Conte viszont olasz sajtóhírek szerint nem számol a játékossal.

A miami csapat 2020-ban szerepel először a tengerentúli ligában, az idény várhatóan márciusban kezdődik, így ha átigazolás esetén maradna is az európai idény végéig, csak néhány hónapról maradna le az Egyesült Államokban – ahová állítólag már Luis Suárezt, Antoine Griezmannt és Radamel Falcaót is csábítja Beckham.

Icardinak 2021. június 30-ig van érvényes szerződése az Interrel.

2020.05.25 21:30:15

Minden más foci MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Elismerem, nem gondoltam arra, hogy a nagy futballrivalizálások kapcsán egészen Sigmund Freudig, a pszichoanalitika atyjáig is eljutok.