MLS: Falcao Beckham csapatában folytatja?

Vágólapra másolva!
2018.10.07. 09:50
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő AS Monaco támadója, Radamel Falcao francia sajtóhírek szerint David Beckham új amerikai csapatában, az Inter Miamiban folytathatja pályafutását.

A szezonban eddig három gólt szerző Falcao szerződése lejár a következő idény végén, és a francia forrás szerint a David Beckhamhez köthető cégcsoport tulajdonában lévő, idén alakult Inter Miami CF csapatához igazolhat, noha az együttes csak 2020-ban fogja megkezdeni az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) küzdelmeit.

A floridai székhelyű klub azért is lehet vonzó célpont a kolumbiai játékos számára, mert jelentős számú spanyol anyanyelvű lakosság él a városban, valamint közelebb lenne szülőhazájához, Kolumbiához is. Ugyanakkor a Columbus Crew szintén érdeklődik iránta.

Falcao 2013-ban igazolt a Monacóhoz, amelyben eddig 101 mérkőzésen 67 gólt szerzett, és kulcsszerepet játszott az együttes 2017-es bajnoki címében. A hercegségbeliek előtt megfordult a Chelsea, a Manchester United, az Atlético Madrid, illetve még korábban az FC Porto színeiben is. A kolumbiai válogatottal megjárta a 2014-es és a 2018- as világbajnokságot, a nemzeti csapatban 79 meccsen 31 találata van.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik